Λέικερς - Σπερς 129-102

Φώτης Καρακούσης
Λέικερς - Σπερς 129-102

bet365

Ντέρμπι για τρεις περιόδους στο Staples Center ανάμεσα στους Λέικερς και τους Σπερς, εκεί όμως ανέλαβε δράση ο εντυπωσιακός ΛεΜπρόν Τζέιμς και οδήγησε τους «Λιμνάνθρωπους» στη νίκη με 129-102.

Ο αγώνας των Λέικερς με τους Σπερς ήταν ένα ντέρμπι για τρεις περιόδους, με τους γηπεδούχους να είχαν το προβάδισμα, αλλά τους φιλοξενούμενους να ήταν κοντά, με την διαφορά να φτάνει τους 10 πόντους. Στο 87-77 ανέλαβε δράση ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» πέτυχε 5/5 τρίποντα στην σειρά και συνέλαβε τα μέγιστα όχι απλά να κερδίσουν οι «Λιμνάνθρωποι», αλλά να το κάνουν και με το εμφατικό 129-102. Μια νίκη που φέρνει τους Λέικερς στο 38-11 συνεχίζοντας το κυνήγι των Μπακς, ενώ τα... σπιρούνια έπεσαν στο 22-28.

Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν αμφίρροπος μέχρι ο ΛεΜπρόν να ντυθεί Κάρι και να τελειώσει τα πάντα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Τζέιμς που έφτασε τελικά τους 36 πόντους με 6/9 τρίποντα, ενώ κατέβασε 7 ριμπάουντ και έδωσε και 9 ασίστ, με τους Ντέιβις και Κούζμα να ακολουθούν με 18. Για τους ηττημένους που θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο προκειμένου να μην μείνουν εκτός playoffs ο ΝτεΡόζαν είχε 28 και ο Φορμπς 13.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα