Νάγκετς - Μπλέιζερς: 127-99

Φώτης Καρακούσης
Νάγκετς - Μπλέιζερς: 127-99

bet365

Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι των ματς των Νάγκετς με τους φορμαρισμένους Μπλέιζερς, καθώς στο γήπεδο οι γηπεδούχοι διέλυσαν την ομάδα του Πόρτλαντ με το εμφατικό 127-99.

Με τους Μπλέιζερς να βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε εξαιρετική κατάσταση, δεν ήταν λίγοι όσοι περίμεναν πως θα δουν ένα ντέρμπι στο ματς της ομάδας του Πόρτλαντ με τους Νάγκετς στο Ντένβερ. Ωστόσο στο γήπεδο παρουσιάστηκε μόνο μία ομάδα και αυτοί ήταν οι γηπεδούχοι. Η παρέα του εξαιρετικού και σήμερα Γιόκιτς, επικράτησε με το εμφατικό 127-99 και έφτασε έτσι το 35-16, ρίχνοντας τους αντιπάλους τους στο 23-28.

Ο αγώνας δεν μπορεί να χρήζει ανάλυσης, όταν μιλάμε για μία διαφορά που έφτασε τους 30 πόντους. Οι Νάγκετς ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς και έφτασαν άνετα στη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιόκιτς ο οποίος πέτυχε 29 πόντους, πήρε 13 ριμπάουντ και έκανε 9 ασίστ, χάνοντας το triple double επειδή δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο τελευταίο δωδεκάλεπτο. Ο Σέρβος σέντερ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έκανε 2 κλεψίματα και έριξε και 3 τάπες. Πίσω του ο Μάρεϊ με 20 στην επιστροφή του από τον τραυματισμό στο πόδι, ο Γκραντ είχε 17 και ο Μπάρτον 16. Για τους ηττημένους ο Λίλαρντ είχε 21 αλλά έμεινε μακριά από τον εντυπωσιακό εαυτό των τελευταίων αγώνων, ο ΜακΚόλουμ είχε 20 ενώ τραγικός ήταν ο Άντονι στην χειρότερή του εμφάνιση από την στιγμή που επέστρεψε, καθώς είχε μόλις 2 πόντους με 2/2 βολές και 0/5 σουτ.

 

NBA Τελευταία Νέα