Θ. Αντετοκούνμπο: «Σουρεαλιστικό ο Γιάννης να μου δίνει την μπάλα και να σκοράρω»

Αντωνία Σπανού
Θ. Αντετοκούνμπο: «Σουρεαλιστικό ο Γιάννης να μου δίνει την μπάλα και να σκοράρω»

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε για πρώτη φορά ως βασικός για τους Μπακς και χαρακτήρισε σουρεαλιστικό να βλέπει τα όνειρα του να γίνονται πραγματικότητα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Γιάννης ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους ένα παιχνίδι μαζί, ως βασικοί και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι με αυτό. Ο προπονητής των Μπακς τους έδωσε την ευκαιρία και ο Θανάσης παραδέχτηκε πως είδε τα όνειρα του να γίνονται πραγματικότητα.

«Σκέψου να είσαι 14 χρονών οκ; Και είσαι στο δωμάτιο σου και μιλάς με τον αδελφό σου, 'φαντάσου αν παίζαμε μαζί, στην ίδια ομάδα, σε ένα στάδιο 20.000 ανθρώπων και αλλάζουμε πάσες και σκοράρουμε''. Και δες σήμερα, έτρεχα για το λέι απ και ο Γιάννης σταματά και πασάρει την μπάλα και σκοράρω και τότε καταλαβαίνω ότι έγινε. Είναι τόσο σουρεαλιστικό».

Ενώ ο Γιάννης, με την σειρά του, σχολίασε: «Ήταν απίστευτο φίλε. Ποτέ δεν έχουμε ξεκινήσει μαζί παιχνίδι. Ούτε στην Εθνική, ούτε στην ομάδα δεν έχουμε ξεκινήσει μαζί. Αυτό που έγινε είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Νομίζω ότι έκανε σπουδαία δουλειά».

 

NBA Τελευταία Νέα