Λέοναρντ για τον πιλότο του Κόμπι: «Ήταν ένας από τους καλύτερους» (vid)

Λέοναρντ για τον πιλότο του Κόμπι: «Ήταν ένας από τους καλύτερους» (vid)

Gazzetta team
Λέοναρντ για τον πιλότο του Κόμπι: «Ήταν ένας από τους καλύτερους» (vid)

bet365

Ο Καουάι Λέοναρντ μίλησε για την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ και για το γεγονός ότι «μοιράζονταν» τον ίδιο πιλότο.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Άρα Ζομπάγιαν ήταν ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η κόρη του Τζιάνα και επτά ακόμη άτομα, και είχε στο βιογραφικό του χιλιάδες ώρες πτήσης με διάφορους celebrities και παίκτες του ΝΒΑ.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος μίλησε γι' αυτό, λέγοντας:

«Είχα πετάξει μαζί του πολλές φορές. Ήταν ένας ωραίος τύπος, πάρα πολύ καλός. Ένας από τους καλύτερους πιλότους. Ήταν αυτός που θα ήθελες να σε πάει από πόλη σε πόλη. Θα με άφηνε και θα μου έλεγε πως πάει να πάρει τον Κόμπι, ή όταν θα άφηνε τον Κόμπι, θα μού έδινε χαιρετίσματα. Στεναχωριέμαι πολύ για όλους».

Όσο για το αν θα χρησιμοποιήσει ξανά ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του, ανέφερε: «Υπάρχουν πολλές σκέψεις στο κεφάλι μου».

Για τον Κόμπι πρόσθεσε: «Τον σκέφτομαι σε κάθε παιχνίδι. Ήταν μαζί μου στην διαδρομή πέρυσι, που προσπαθούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα