Κόμπι Μπράιαντ: «Έσπασε» ο Τζίμι Φάλον μιλώντας για τον Mamba (vid)

Gazzetta team
Κόμπι Μπράιαντ: «Έσπασε» ο Τζίμι Φάλον μιλώντας για τον Mamba (vid)

bet365

Ο Τζίμι Φάλον, ένας από τους διάσημους παρουσιαστές στις ΗΠΑ, μίλησε για τη γνωριμία του με τον Κόμπι και ξέσπασε σε λυγμούς κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Ο Μπράιαντ είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στο show του Τζίμι Φάλον προκειμένου να παραχωρήσει κάποια συνέντευξη, με τον παρουσιαστή να δακρύζει μιλώντας για τον Mamba.

Συγκεκριμένα θυμήθηκε το βράδυ που πρωτογνωρίστηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κόμπι ήταν τόσο δυνατός και δημιουργικός και πίστευα ότι θα ζήσει για πάντα. Τον συνάντησα όταν ήταν 17 χρονών και εγώ 21. Ήταν rookie στους Λέικερς και είχαμε βρεθεί σε ένα πάρτι. Αρχίσαμε να μιλάμε και του είπα με τι ασχολείσαι; Και μου απάντησε ότι παίζει μπάσκετ. Του λέω, που; Και μου απαντάει στους Λέικερς. Και εγώ αμέσως είπα Ουάου. Τότε το παιδί που έκανε το πάρτι είπε ποιος θα πάρει μπύρες; Ο Κόμπι ήταν 17 χρονών και δεν μπορούσε. Μπήκαμε μαζί στο αμάξι και όπως εκείνος, έτσι και εγώ, δεν γνωρίζαμε καλά το Λος Άντζελες. Βρήκαμε ένα μαγαζί αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ο τύπος που ήταν μέσα είπε ότι δεν μπορούσε να μας δώσει τις μπύρες γιατί έκανε μόνο delivery. Τότε ο Κόμπι βγάζει την ταυτότητά του, την κολλάει στο τζάμι και λέει: 'Είμαι στους Λέικερς'. Αμέσως μας άνοιξε την πόρτα και βγήκαμε έξω με πέντε κασόνια μπύρες και σώσαμε το πάρτι! Μετά από εκείνο το πάρτι ο Κόμπι έγινε θρύλος. Πέντε τίτλους, δύο χρυσά μετάλλια, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του NBA. Θυμόμασταν γελώντας την πρώτη βραδιά που γνωριστήκαμε.» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε κλαίγοντας:

«Για όλα τα καλά πράγματα που συμβαίνουν, για την προσπάθεια να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και όλα τα χαζά λάθη που κάναμε προσπαθώντας να είμαστε καλοί μπαμπάδες. O Κόμπι είχε τέσσερις κόρες, εγώ έχω δύο κόρες και τώρα ο Κόμπι και η μία του κόρη του έφυγαν. Νομίζω ότι ήξερα τον Κόμπι καλά. Του άρεσαν οι προκλήσεις και αυτό που έκανε ήταν να προσπαθεί και να επιστρέφει στη δουλειά. Ας τιμήσουμε, λοιπόν, τον Κόμπι και την Τζιάνα και ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του. Να αγαπάτε τις οικογένειές σας, τους συμπαίκτες μας και όσους είναι μαζί σας στο γήπεδο. Προς τη Βανέσα και όσους επηρέασε αυτή η τραγωδία, σας αγαπάμε. Κόμπι, όταν βρεθούμε ξανά θα πιούμε αυτή τη μπύρα».

 

NBA Τελευταία Νέα