Ο Ουίλιαμσον ήταν στο παρκέ στο τέλος του ματς για πρώτη φορά

Ο Ουίλιαμσον ήταν στο παρκέ στο τέλος του ματς για πρώτη φορά

Αντωνία Σπανού
Ο Ουίλιαμσον ήταν στο παρκέ στο τέλος του ματς για πρώτη φορά

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον βρέθηκε στο παρκέ, για πρώτη φορά, στα τελευταία λεπτά του αγώνα των Πέλικανς με τους Σέλτικς και πανηγύρισε και την πρώτη του νίκη.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί να συνδυάστηκε με μια πολύ άσχημη ημέρα για τον παγκόσμιο αθλητισμό, αλλά ο Ζάιον Ουίλιαμσον θα θυμάται το παιχνίδι αυτό, κόντρα στους Σέλτικς. Ήταν η πρώτη φορά που τέλειωσε το ματς και εκείνος ήταν στο παρκέ για την ομάδα του.

Στις δύο προηγούμενες συμμετοχές του δεν είχε μείνει μέχρι το τέλος, αφού υπάρχει αυστηρό όριο στα λεπτά συμμετοχής του και όπως είχε παραδεχτεί και ο προπονητής της ομάδας το ιατρικό επιτελείο πίστευε ότι έτσι ήταν καλύτερα.

Πάντως αυτό άλλαξε και ο Ζάιον έμεινε μέχρι το τέλος στο παρκέ, ενώ πανηγύρισε και την πρώτη του νίκη με 123-108 κόντρα στους Σέλτικς, ενώ ο πιτσιρικάς έκανε και το πρώτο του double double στην λίγκα με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ.

«Είχα άγχος, αλλά ήταν σκληρό να βλέπω το παιχνίδι από τον πάγκο στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν ωραία που τελικά βγήκα εκεί έξω και ήταν ωραία που πήρα την πρώτη μου νίκη».

 

NBA Τελευταία Νέα