Ο Γιάννης έβαλε στο παιχνίδι του την κίνηση που θα τον κάνει «ασταμάτητο»! (vid)

Αντωνία Σπανού
Ο Γιάννης έβαλε στο παιχνίδι του την κίνηση που θα τον κάνει «ασταμάτητο»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αρχίσει να εφαρμόζει με τεράστια επιτυχία το σουτάκι από μέση απόσταση και είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικά... ασταμάτητος.

Οι Μπακς δεν πτοήθηκαν από τον... ευρωπαϊκό αέρα και πήραν την νίκη στο Παρίσι κόντρα στους Χόρνετς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμα μια φορά ο καλύτερος για την ομάδα του με 30 πόντους, 16 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Αυτό που ξεχωρίζει στις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό είναι ότι έχει βάλει στο παιχνίδι του σουτ από μέση απόσταση και δείχνει ότι σταδιακά ολοκληρώνει το παιχνίδι του.

Μέσα στην ρακέτα είναι γνωστό ότι είναι ασταμάτητος, φέτος σουτάρει με συνέπεια από το τρίποντο, ενώ φαίνεται πως δουλεύει ιδιαίτερα το σουτ του από μέση απόσταση και φτάνει κάθε μέρα και πιο κοντά στο να μην έχουν καμία πιθανότητα οι άμυνες εναντίον του.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα