Χάρντεν: «Νίκη αυτοπεποίθησης!» (pic)

Χάρντεν: «Νίκη αυτοπεποίθησης!» (pic)

Χάρντεν: «Νίκη αυτοπεποίθησης!» (pic)

Οι Ρόκετς σταμάτησαν το αρνητικό τους σερί με την νίκη τους κόντρα στους Νάγκετς και ο Χάρντεν σχολίασε πόσο το χρειαζόταν η ομάδα του.

Premier League: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Επιτέλους νίκη για τους Ρόκετς, αφού οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες του Χιούστον είχαν αρχίσει να δημιουργούν γκρίνια. Οι ρουκέτες νίκησαν τους Νάγκετς με 121-105 και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ντ' Αντόνι σε ερώτηση για το αν η ομάδα του πρέπει να χτίσει σε αυτή την νίκη, απάντησε, «Θεέ μου το ελπίζω, το ελπίζω».

Ενώ, ο Χάρντεν με την σειρά του σχολίασε, «προφανώς, είχαν κάποιες απώλειες, αλλά μας χρειαζόταν για να χτίσουμε αυτοπεποίθηση. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όλα τα σωστά πράγματα. Ήταν μια καλή νίκη».

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, που είναι ίσως ο πιο ανεβασμένος παίκτης της ομάδας του, παραδέχτηκε ότι πέρασαν δύσκολα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, αλλά φάνηκε υπερβολικά αισιόδοξος για την συνέχεια: «Η νίκη βοηθά. Πρέπει να παραμένεις θετικός. Ξέρω ότι μερικές φορές είναι δύσκολο όταν χάνεις, αμφιβάλλεις, δεν σουτάρεις καλά, δεν παίζεις καλά. Αλλά οι καλύτερες ημέρες έρχονται. Το πιστεύω ειλικρινά»