Απίστευτο: Ο Κέμπα Ουόκερ έχει 0-28 ρεκόρ απέναντι στον ΛεΜπρόν!

Γιώργος Κούβαρης
Απίστευτο: Ο Κέμπα Ουόκερ έχει 0-28 ρεκόρ απέναντι στον ΛεΜπρόν!

bet365

Τα ξημερώματα της Τρίτης, οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχονται τους Λος Άντζελες Λέικερς και ο Κέμπα Ουόκερ είναι αντιμέτωπος με μια τεράστια πρόκληση!

Από τον Δεκέμβριο του 2011, όταν και έκανε το ντεμπούτο του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη μέχρι και σήμερα, ο Κέμπα έχει βρεθεί 28 φορές αντιμέτωπος με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Μαντέψτε: Δεν τον έχει κερδίσει καμία φορά! Ναι, καλά διαβάσατε! Ο «βασιλιάς» έχει 28 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Ουόκερ και όπως είπε ο νυν παίκτης των Σέλτικς «Τι να πω; Ο άνθρωπος είναι ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη όσον αφορά τη γενιά μου. Είναι ο καλύτερος τα τελευταία 15 χρόνια;» ήταν το σχετικό σχόλιο του Κέμπα στο ESPN και στον Τομ Μπόντεμπς.

Από το 28-0 του ΛεΜπρόν κόντρα στον Κέμπα, το 14-0 ήταν με τη φανέλα του Μαϊάμι, το 12-0 με τη φανέλα του Κλίβελαντ και το 2-0 πέρυσι με τους Λέικερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα