Ίρβινγκ: «Θα συνεχίσω να απαιτώ μεγαλείο...» (vid)

Ίρβινγκ: «Θα συνεχίσω να απαιτώ μεγαλείο...» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ίρβινγκ: «Θα συνεχίσω να απαιτώ μεγαλείο...» (vid)

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ υπερθεμάτισε στις προηγούμενες δηλώσεις για τους συμπαίκτες του και τόνισε ότι τους εξήγησε τι εννοούσε.

Περίεργα είναι τα πράγματα στους Νετς, αφού ο Κάιρι Ίρβινγκ έβαλε πάλι το χεράκι του και τους αναστάτωσε. Ο «Uncle Drew» επέστρεψε μόλις από τραυματισμό, αλλά με μια δήλωση του έβαλε... φωτιά, αφού ουσιαστικά άσκησε κριτική στους συμπαίκτες του και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Ο Μπάρκλεϊ χαρακτήρισε βλακείες τα όσα είπε ο Ίρβινγκ, αρκετά γράφτηκαν με αφορμή την συμπεριφορά του, για μια ακόμα φορά στην καριέρα του και στην προπόνηση της Παρασκευής θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ενώ παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει άλλα λόγια για να πει κάποια πράγματα. Πάντως φαίνεται πως δεν αλλάζει την κριτική, αφού όπως σχολίασε... δεν έρχομαι κάθε μέρα για να είμαι στην μέση της βαθμολογίας.

Μεταξύ άλλων σχολίασε:

«Μίλησα για να δω ότι δεν παρεξηγήθηκα. Να σιγουρευτώ ότι τα παιδιά κατάλαβαν τι εννοώ. Και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει. Όλοι μπορούν να πουν τι θα έκαναν ή τι θα έλεγαν αν ήταν στην θέση μου. Δεν έχουν ιδέα γιατί δεν είναι σε αυτό το επίπεδο, οπότε πως κάνεις σχόλιο;»

Και συνέχισε:

«Θα συνεχίσω να πιέζω. Θα συνεχίσω να απαιτώ το μεγαλείο από τον εαυτό μου και από τους συμπαίκτες μου. Αν είναι λάθος για ηγέτη ή too much για κάποιον, αν δεν είσαι στα αποδυτήρια, μείνει εκτός. Τόσο απλό είναι».

 

NBA Τελευταία Νέα