Αντετοκούνμπο: Ο Κιντ του έβαζε quiz για το ΝΒΑ πριν τα ματς!

Αντετοκούνμπο: Ο Κιντ του έβαζε quiz για το ΝΒΑ πριν τα ματς!

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: Ο Κιντ του έβαζε quiz για το ΝΒΑ πριν τα ματς!

bet365

O Tζάρεντ Ντάντλεϊ αποκάλυψε πως ο Τζέισον Κιντ έβαζε quiz στον Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν τα ματς για τις αντίπαλες ομάδες και παίκτες.

Ο Τζέισον Κιντ συνεργάστηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς από το 2014 μέχρι το 2018 και τον βοήθησε να εξελιχθεί ως παίκτης με την επιλογή του να τον χρησιμοποιεί σαν point guard.

Αυτό ήταν ευεργετικό για τον Greek Freak που εκμεταλλευόταν την ταχύτητα του και τον διασκελισμό του, ενώ έμαθε να διαβάσει και πολύ καλύτερα το παιχνίδι, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ που έζησε και τους 2 στο Μιλγουόκι αποκάλυψε πως πριν τα ματς ο Kιντ έβαζε quiz γνώσεων στον Έλληνα φόργουορντ και τον ρωτούσε για το ΝΒΑ και τις αντίπαλες ομάδες.

«Νομίζω πως ο Κιντ τον βοήθησε. Του έβαζε quiz πριν από κάθε ματς και τον ρωτούσε για το ΝΒΑ, τους παίκτες και την αντίπαλη ομάδα. Ο Γιάννης ήταν νέος και προσπαθούσε να γίνει παίκτης που θα σταθεί στο ΝΒΑ. Δεν ήταν έτοιμος ναγίνει ηγέτης εκείνη την εποχή. Και για αυτό το λόγο παιδιά σαν τον Πατσούλια και εμένα τον βοηθούσαμε», ήταν τα λόγια του παίκτη των Λέικερς.

 

NBA Τελευταία Νέα