Θάντερ: Οι παίκτες έβλεπαν ταινία κι έξω έπεφταν πυροβολισμοί

Κάτια Πετροπούλου
Θάντερ: Οι παίκτες έβλεπαν ταινία κι έξω έπεφταν πυροβολισμοί

bet365

Ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά που έπεσαν στο «Penn Square Mall», την στιγμή που οι παίκτες των Θάντερ παρακολουθούσαν ταινία σε αίθουσα κινηματογράφου.

Πυροβολισμοί έπεσαν την Πέμπτη (19/12) έξω από το κατάστημα «Foot Locker» του «Penn Square Mall», όταν και οι παίκτες των Θάντερ έβλεπαν ταινία σε μία από τις αίθουσες που φιλοξενεί το εμπορικό κέντρο.

Ο κόσμος άρχισε να τρέχει, ενώ αρκετοί κρύφτηκαν στα καταστήματα και στα δοκιμαστήριά τους. Η ασφάλεια των Θάντερ φρόντισε να τρέξει αμέσως κοντά στους παίκτες, τους οποίους και φυγάδευσε.

«Η ασφάλεια των Θάντερ ενημερώθηκε αμέσως. Η ομάδα δεν τέθηκε ποτέ σε κίνδυνο και ήταν ασφαλής κατά την διάρκεια του περιστατικού», ανέφερε η ομάδα της Οκλαχόμα με ενημέρωσή της.

Οι Αστυνομικές Αρχές βρήκαν οπτικό υλικό από την στιγμή του πυροβολισμού, το οποίο κατέγραψε τον δράστη να φεύγει αμέσως από το Mall, μετά την πράξη του. Το θύμα, που πυροβολήθηκε στο στήθος, διεκομίσθη στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED