Νικς - Χοκς 143-120

Gazzetta team
Νικς - Χοκς 143-120

bet365

Σε περίπατο μετέτρεψαν την μάχη των τελευταίων της Ανατολής οι Νικς με την ομάδα της Νέας Υόρκης να επικρατεί των Χοκς με 143-120.

Ήταν που ήταν βαθμολογικά παντελώς αδιάφορο, ήρθε και η εμφάνιση των γηπεδούχων να το κάνει και αγωνιστικά. Μιλάμε για το Νικς-Χοκς, των δύο τελευταίων ομάδων της Ανατολής, με το συγκρότημα της Νέας Υόρκης να διασύρει τα... γεράκια με το εμφατικό 143-120. Μια νίκη που τους φέρνει στο 7-21, με την ομάδα της Ατλάντα να πέφτει στο 6-22 και να είναι πλέον στον πάτο της Περιφέρειας.

Όσον αφορά τον αγώνα και μόνο το σκορ μιλάει από μόνο του. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπάρετ με 27 πόντους και τον ακολούθησαν οι Μόρις, Ρόμπινσον από 22 και Ραντλ, Κνοξ από 17. Για τους ηττημένους ο Γιανγκ είχε 42 αλλά ήταν απελπιστικά μόνος, με τον Χάντερ να έχει 19 και τον Κάρτερ στο τελευταίο του αγώνα μπροστά στον κοινό των Νικς να έχει 15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα