ΛεΜπρον: «Έτσι όπως νιώθω μετά τα ματς, δεν βλέπω να παίζω με τον Μπρόνι!» (vid)

ΛεΜπρον: «Έτσι όπως νιώθω μετά τα ματς, δεν βλέπω να παίζω με τον Μπρόνι!» (vid)

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον: «Έτσι όπως νιώθω μετά τα ματς, δεν βλέπω να παίζω με τον Μπρόνι!» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς παραδέχτηκε ότι δεν βλέπει να προλαβαίνει να παίξει στο ΝΒΑ με τον γιο του, αφού το σώμα του μετά τα παιχνίδια είναι πολύ ταλαιπωρημένο.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μέσα στο παρκέ φαίνεται να έχει ξανανιώσει, κάνει απίστευτες εμφανίσεις και δείχνει να έχει επιστρέψει στο γνωστό υψηλό του επίπεδο. Αυτό που δείχνει πάντως, θέλει κόπο και μετά τα παιχνίδια ο «Βασιλιάς» δεν περνά εύκολα με την καταπόνηση του σώματος του.

Ενώ, είχε παραδεχτεί ότι είναι όνειρο του να παίξει στο ΝΒΑ με τον γιο του, Μπρόνι, όσο μεγαλώνει βλέπει ότι αυτό δυσκολεύει και μάλιστα το παραδέχτηκε και στην κάμερα.

Αναλυτικά:

«Με τον τρόπο που νιώθω το σώμα μου αυτή την στιγμή, όχι δεν θα προλάβω να παίξω με τον Μπρόνι. Σίγουρα όχι. Θα δούμε τι θα γίνει. Στο τέλος της ημέρας δεν είναι σίγουρο ότι ο γιος μου θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν το συζητάμε αυτό, δεν μπλεκόμαστε με τέτοια. Ζούμε κάθε μέρα ξεχωριστά, πως μπορεί να γίνει σπουδαίος συμπαίκτης, να είναι θετικό πρότυπο για τα αδέλφια του και αφήνοντας το σπίτι πρέπει να έχει σεβασμό στο επώνυμο του.

Δεν είναι μόνο εκείνος, όπως και εγώ όταν αφήνω το σπίτι δεν είμαι μόνο για τον εαυτό μου, είναι για την οικογένεια μας. Το να παίξει στο ΝΒΑ είναι έξτρα κρέντιτ για εκείνον. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Υπάρχουν πάντως πολλά παραπάνω στην ζωή, ειδικά όταν δημιουργείς οικογένεια».

 

NBA Τελευταία Νέα