Γιανγκ για Ντόντσιτς: «Είναι ενοχλητικό που με ρωτούν συνέχεια για εκείνον»

Γιανγκ για Ντόντσιτς: «Είναι ενοχλητικό που με ρωτούν συνέχεια για εκείνον»

Gazzetta team
Γιανγκ για Ντόντσιτς: «Είναι ενοχλητικό που με ρωτούν συνέχεια για εκείνον»

bet365

Για την σύγκριση που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον Λούκα Ντόντσιτς μίλησε ο Τρέι Γιανγκ με τον γκαρντ των Χοκς να τονίζει πως είναι ενοχλητικό που τον ρωτούν συνέχεια για τον Σλοβένο.

Συγκεκριμένα ο Γιανγκ μιλώντας σε ΜΜΕ της Αμερικής ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα: «Είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι συνέχεια με ρωτούν για εκείνον, απλά και μόνο λόγω του τι έγινε στο Draft. Με ενοχλεί όλο αυτό γιατί δεν ζήτησα εγώ να γίνει τίποτα από όσα έγιναν. Λατρεύω το άθλημα και ξέρω πως και εκείνος το λατρεύει. Όμως είμαστε δύο τελείως διαφορετικές περιπτώσεις παικτών, σε δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις όσον αφορά τις ομάδες μας. Παίζει καλά, παίζω καλά, αλλά μέχρι εκεί».

Για το πως νιώθει για τα μέχρι τώρα κατορθώματα του Ντόντσιτς: «Η αλήθεια είναι πως τα όσα κάνει μου δίνουν κίνητρο. Γενικά, υπάρχουν πολλά πράγματα από τα οποία παίρνω κίνητρο. Βρισκόμαστε αμφότεροι σε δύο ομάδες που κάνουν το καλύτερο για εκείνες».

Για το ποια πιστεύει ότι είναι η λύση προκειμένου να σταματήσει ο κόσμος να τους συγκρίνει ο Γιανγκ απάντησε πως: «Η απόσυρση. Ίσως αυτή είναι η μόνη λύση. Ξέρω πως όλο αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον και το σέβομαι. Είναι κάτι που ξεκίνησε από την πρώτη μας μέρα στη λίγκα και θα τελειώσει μετά την τελευταία μας μέρα στη λίγκα».

 

NBA Τελευταία Νέα