Τζαζ - Λέικερς 96-121

Φώτης Καρακούσης
Τζαζ - Λέικερς 96-121

bet365

Επίδειξη δύναμης από τους Λέικερς με τους... Λιμνάνθρωπους να διασύρουν μέσα στη γιούτα τους Τζαζ με 121-96 και να φτάνουν το 19-3, ρεκόρ που τους φέρνει στην κορυφή μαζί με τους Μπακς.

Euroleague στη Novibet με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+)

Δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς για τους Λέικερς σε δύο πολύ δυνατές έδρες, όπως των Νάγκετς και Τζαζ και δύο πολύ μεγάλες νίκες για τους «Λιμνάνθρωπους». Η παρέα των ΛεΜπρόν και Ντέιβις μετά το Ντένβερ έκανε περίπατο και μάλιστα ακόμα πιο εμφατικό και στη Γιούτα διασύροντας τους ιδιαίτερα δυνατούς αντιπάλους με 121-96. Μια νίκη που τους ανεβάζει στο 19-3 ρεκόρ που στο NBA έχουν μόνο αυτοί και οι Μπακς, με τους Τζαζ να πέφτουν στο 12-10. Αξίζει να αναφερθεί πως οι Λέικερς έχουν το εντυπωσιακό 10-1 μακριά από το Λος Άντζελες, ενώ οι ηττημένοι μέχρι και σήμερα είχαν 8-1 στην έδρα τους πριν γνωρίσουν και την δεύτερή τους ήττα.

Στα του αγώνα και μόνο όταν βλέπεις της διαφορά καταλαβαίνεις την ανωτερότητα των νικητών που από κάποιο σημείο και μετά έκαναν πλάκα, φτάνοντας μέχρι και ο Χάουαρντ να ευστοχήσει σε τρίποντο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν τους αντιπάλους τους στα μάτια γνωρίζοντας μια βαριά ήττα, βαριά γιατί δεν προέβαλαν καμία αντίσταση. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντέιβις που σταμάτησε στους 26 πόντους, με τον ΛεΜπρόν να έχει 20 και τους Κάλντγουελ Πόουπ, Ρόντο από 14. Για τους ηττημένους ο Μίτσελ είχε 29, ο Μπογκντάνοβιτς 23 και μετά απολύτως τίποτα...

 

NBA Τελευταία Νέα