Θέλουν νίκη ή επανάληψη, αλλιώς θα κάνουν ένσταση οι Ρόκετς (vid)

Αντωνία Σπανού
Θέλουν νίκη ή επανάληψη, αλλιώς θα κάνουν ένσταση οι Ρόκετς (vid)

bet365

Το λάθος με το κάρφωμα του Χάρντεν έχει ξεσηκώσει θύελλα, με τον διαιτητή να παραδέχεται τελικά το λάθος και τους Ρόκετς να περιμένουν την λίγκα να δράσει, αλλιώς σκέφτονται να κάνουν ένσταση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ με σούπερ προσφορά* & Novi Specials (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χαμός έχει γίνει στο παιχνίδι των Ρόκετς με τους Σπερς, αφού εκτός από την τεράστια ανατροπή που έκανε η ομάδα του Σαν Αντόνιο, υπάρχει και το θέμα με το κάρφωμα του Χάρντεν. Ο «Μούσιας» κάρφωσε, αλλά οι διαιτητές δεν μέτρησαν το καλάθι, αφού δεν το είδαν και τελικά έχει δημιουργηθεί πολύ μεγάλο θέμα.

Οι Σπερς νίκησαν στην δεύτερη παράταση με 135-133 και το καλάθι αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Αρχικά ο διαιτητής παραδέχτηκε το λάθος του, αλλά οι Ρόκετς δεν μπορούσαν να κάνουν ένσταση, αφού είχαν περάσει τα 30 δευτερόλεπτα που θα μπορούσαν, ενώ όσο περνούν οι ώρες φαίνεται πως η ομάδα του Χιούστον δεν θα το αφήσει έτσι.

Με το θέμα να έχει πάρει διαστάσεις είναι αισιόδοξοι ότι η λίγκα είτε θα δώσει την νίκη στην ομάδα τους, είτε θα επαναλάβει τα τελευταία 7:50'' λεπτά, ενώ σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο οι Ρόκετς ετοιμάζουν φάκελο για να καταθέσουν ένσταση.

 

NBA Τελευταία Νέα