Ράπτορς - Χιτ 110-121

Φώτης Καρακούσης
Ράπτορς - Χιτ 110-121

bet365

Οι Χιτ έγιναν η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να κερδίσει φέτος στο Τορόντο, με το συγκρότημα του Μαϊάμι να επικρατεί των Ράπτορς με 121-110 στην παράταση.

Μεγάλο παιχνίδι στο Τορόντο με τους αήττητους μέχρι και σήμερα Ράπτορς να υποδέχονται τους Χιτ. Ένα παιχνίδι που χρειάστηκε παράταση για να βγει ο νικητής, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν σπουδαίο διπλό επικρατώντας με 121-110. Σπουδαίο όχι μόνο βαθμολογικά, καθώς έφτασαν το 15-5 όπως και οι πρωταθλητές, αλλά γιατί έγιναν η πρώτη ομάδα φέτος που κατάφερε να κερδίσει μέσα στον Καναδά. Ο αγώνας αρχικά φαινόταν πως θα ήταν μια εύκολη επικράτηση των Χιτ που είχαν συνεχώς τον έλεγχο και το προβάδισμα που πολλές φορές ξεπερνούσε και τους 10 πόντους. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έβγαλαν το γνωστό του μέταλλο και κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση.

Εκεί οι Χιτ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζίμι Μπάτλερ κατάφεραν να πάρουν την σημαντική νίκη. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Μπάτλερ και Ρόμπινσον με 22 πόντους, με τον πρώτο να έχει επίσης 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ, ενώ τους ακολούθησε ο Αντεμπόγιο με 18. Για τους ηττημένους ο Πάουελ είχε 23, ο ΦανΦλιτ 19 και ο Σιάκαμ πρόσθεσε 15.

 

NBA Τελευταία Νέα