Νάγκετς - Λέικερς 96-105

Φώτης Καρακούσης
Νάγκετς - Λέικερς 96-105

bet365

Την εντυπωσιακή τους πορεία συνέχισαν οι Λέικερς με τους... λιμνάνθρωπους να επικρατούν και μέσα στο Ντένβερ των Νάγκετς με 105-96 και να φτάνουν το 18-3.

Ο αγώνας φτάνει προς το τέλος του, οι γηπεδούχοι έχοντας μια από τις πιο καυτές έδρες στο NBA χάνουν, ο ΛεΜπρόν πετυχαίνει καλάθι και ο κόσμος αρχίζει να φωνάζει δυνατά MVP, MVP. Αυτή η στιγμή ήταν όλο το ματς ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Λέικερς και ήταν γιατί η αναμέτρηση δεν διεξήχθη στο Λος Άντζελες, αλλά στο Ντένβερ. Οι... λιμνάνθρωπο παρότι πήγαν να κάνουν τα εύκολα δύσκολα, επικράτησαν με 105-96 και έτσι έφτασαν τους Μπακς στο 18-3, ενώ οι Νάγκετς που είναι στην δεύτερη θέση της Δύσης, έπεσαν στο 13-5.

Ο αγώνας ενώ φαινόταν πως θα ήταν μια εύκολη επικράτηση των φιλοξενουμένων, πήγε να γυρίσει ειδικά στο τέλος, με τον Μάρεϊ να ευστοχεί σε δύσκολα σουτ. Στο τέλος όμως μέτρησε η εμπειρία των Λέικερς που κατάφεραν να πάρουν το ντέρμπι και να φωνάξουν με όλη τους την δύναμη πως φέτος θέλουν να φτάσουν ως το τέλος. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι ΛεΜπρόν και Ντέιβις που σταμάτησαν στους 25 πόντους, ενώ τους ακολούθησε ο αρκετά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, Χάουαρντ με 13. Γι τους ηττημένους ο Μάρεϊ είχε 22, ο Μίλσαπ 21, αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη.

 

NBA Τελευταία Νέα