Αντετοκούνμπο: «Το διασκεδάσαμε, θέλουμε παίκτες που... βουτάνε για τη μπάλα» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Το διασκεδάσαμε, θέλουμε παίκτες που... βουτάνε για τη μπάλα» (vid)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: «Το διασκεδάσαμε, θέλουμε παίκτες που... βουτάνε για τη μπάλα» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη κόντρα στους Πίστονς, τονίζοντας πως η ομάδα του το διασκέδασε, ενώ στάθηκε στην προσπάθεια των συμπαικτών του.

Για άλλη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πρωταγωνιστής σε ματς των Μπακς, αφού είχε 28 πόντους με 10 ριμπάουντ απέναντι στους Πίστονς.

Ο Greek Freak μίλησε μετά το ματς και τόνισε πως η ομάδα παρουσιάστηκε έτοιμη και το διασκέδασε. Είπε τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως χρειάζονται παίκτες που θα βουτάνε για την μπάλα.

«Πήραμε τα επιθετικά ριμπάουντ, παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλη δουλειά. Είχαμε κάποια deflections με τον Μπλέντσο, τον Μπρουκ, εμένα. Καλύπταμε ο ενας τον άλλο στη ρακέρα και τρέχαμε στον αιφνιδιασμό. Όταν ήμασταν μπροστά για 10 και 12 πόντους, δώσαμα εύκολα τρίποντα και lay up στον αντίπαλο. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε. Ήμαστα έτοιμοι. Κυκλοφορούσε η μπάλα, βάζαμε τα σουτ και διασκεδάσαμε.

Στη συνέχεια έκανε πλάκα για τα 10 ριμπάουντ που μάζεψε ο Μπράουν, λέγοντας: Είναι ρεκόρ καριέρας. Αστειεύομαι. Χρειαζόμαστε παίκτες που θα βοηθούν τον Μπρουκ. Ο Μπράουν και ο ΝτιΒιτσέντζο έκαναν σπουδάια δουλειά. Χρειαζόμαστε παίκτες που θα βουτάνε για τη μπάλα», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα