Ποιοι Μπουλς; Ο Μίλερ είχε βάλει 8 πόντους σε 9 δευτερόλεπτα! (pic & vid)

Νίκος Καρφής
Ποιοι Μπουλς; Ο Μίλερ είχε βάλει 8 πόντους σε 9 δευτερόλεπτα! (pic & vid)

bet365

Ωραία η ανατροπή των Μπουλς απέναντι στους Χόρνετς, αλλά δεν συγκρίνεται με τα απίθανα πράγματα που είχε κάνει ο Ρέτζι Μίλερ στο Game 1 των ημιτελικών Ανατολής ανάμεσα σε Πέισερς και Νικς του 1995.

Οι Μπουλς έκαναν μια απίθανη ανατροπή κόντρα στους Χόρνετς, αφού ενώ βρισκόντουσαν πίσω με 5 πόντους στα 14.7 δευτερόλεπτα για το τέλος, πήραν το ματς με την τριποντάρα του εκπληκτικού ΛαΒίν.

Βέβαια αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που είχε κάνει ο θρύλος Ρέτζι Μίλερ στις 7 Μαΐου 1995 ο Ρέτζι Μίλερ.

Οι Πέισερς αντιμετώπιζαν τους Νικς στο «Madison Square Garden» για το Game 1 των ημιτελικών της Ανατολής και ο «Killer» της Ιντιάνα τρέλανε όλο τον μπασκετικό πλανήτη. Ο αθεόφοβος σκόραρε 8 πόντους σε 9 δευτερόλεπτα!

Με το σκορ στο 105-99 υπέρ των Νικς στα 18,7'' πριν από το τέλος, ο Μίλερ το... μπουμπουνίζει και γράφει το 105 -102 στα 16,4 δευτερόλεπτα.

Επαναφορά και λάθος της ομάδας της Νέας Υόρκης, η οποία δίνει την μπάλα στον Ρέτζι , ο οποίος βγαίνει έξω από τη γραμμή του τριπόντου και σκοράρει για το 105-105, 13 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Στην επόμενη φάση ο Σταρκς θα πάει βολές, αλλά θα χάσει και τις 2!

Επιθετικό ριμπάουντ ο Γιούιν, αλλά και πάλι άστοχο σουτ, με τον Μίλερ να παίρνει το ριμπάουντ, να κερδίζει δύο βολές και να τις βάζει, υπογράφοντας ένα τεράστιο break!

Οι Πέισερς νίκησαν με 107-105 και ο Reggie Killer αποδείκνυε για άλλη μια φορά πως το λέει η ψυχούλα του στις δύσκολες στιγμές!

Υπέροχη η ανατροπή των Μπουλς, αλλά ο Ρέτζι το είχε πάει σε άλλο επίπεδο!

 

NBA Τελευταία Νέα