Μάβερικς - Ουόριορς 142-94

Φώτης Καρακούσης
Μάβερικς - Ουόριορς 142-94

bet365

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι και πάλι φοβερός πετυχαίνοντας νέο triple double, οι Μάβερικς διέλυσαν τους αποδεκατισμένους Ουόριορς με 142-94.

Με τους Ουόριορς να κατεβαίνουν με μόλις 8 παίκτες, ξέραμε από πριν ποιος θα ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με τους Μάβερικς στο Ντάλας. Αυτό που έμενε να δούμε ήταν αρχικά το που θα φτάσει η διαφορά και φυσικά και μια ακόμα παράσταση από τον Λούκα Ντόντσιτς. Και τα δύο ήταν σε υψηλό επίπεδο με την διαφορά να φτάνει στους 48 πόντους με το εντυπωσιακό 142-94 και τον Σλοβένο να πετυχαίνει το 7ο φετινό του triple double και μάλιστα 3:30 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Ε το ματς δεν είχε να δώσει κάτι άλλο με τους νικητές να φτάνουν στο 8-5 και τους ηττημένους που στο ζέσταμα έχασαν και τον Ντρέιμοντ Γκριν να έχουν πέσει στο 3-12. Πρώτος σκόρερ για τους καουμπόηδες ο Ντόντσιτς που είχε 33 πόντους, μαζεύοντας 10 ριμπάουντ και δίνοντας και 11 ασίστ, ενώ τον ακολούθησε ο Χάρνταγουεϊ με 20. Για τους ηττημένους ο Πασχάλ είχε 22 και ο Μπόουσον 16, αλλά φυσικά δεν έφταναν όχι για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη, αλλά για να γλιτώσει την συντριβή.

 

NBA Τελευταία Νέα