Θεϊκό graffiti για Καρούσο (pic)

Φώτης Καρακούσης
Θεϊκό graffiti για Καρούσο (pic)

bet365

Το graffiti της χρονιάς έκανε ένας καλλιτέχνης σε τοίχο του Λος Άντζελες, με τον Άλεξ Καρούσο να είναι έτοιμος να καρφώσει και από κάτω του να μην μπορούν να τον σταματήσουν οι Ντόντσιτς, Λέοναρντ, Μπούκερ, Χάρντεν και Μάρεϊ.

Τα περισσότερα graffiti στο Λος Άντζελες που έχουν να κάνουν με το μπάσκετ, έχουν φυσικά τις μορφές των ΛεΜπρόν, Λέοναρντ και φυσικά των Κόμπι, Σακίλ και άλλων τεράστιων θρύλων κυρίως των Λέικερς. Ένας μικρός Θεούλης όμως έκανε την τεράστια διαφορά, καθώς έφτιαξε τον Άλεξ Καρούσο έτοιμος να καρφώσει και από κάτω του να μην μπορούν όχι να τον σταματήσουν, αλλά ούτε να τον δουν στα μάτια, να είναι οι Ντόντσιτς, Λέοναρντ, Μπούκερ, Χάρντεν και Μάρεϊ. Γίγαντας αυτός που το έφτιαξε...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED