Γκρίζλις - Ουόριορς 95-114

Φώτης Καρακούσης
Γκρίζλις - Ουόριορς 95-114

bet365

Για τρίτη φορά φέτος οι Ουόριορς θύμισαν για λίγο του γνωστούς... πολεμιστές και επικράτησαν στο Μέμφις των Γκρίζλις με 114-95.

Στα 15 παιχνίδια που έχουν δώσει ως τώρα οι χτυπημένοι με τραυματισμούς Ουόριορς, στα 12 η εικόνα τους δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα των... πολεμιστών που και να μην κατακτούσαν τον τίτλο, τον διεκδικούσαν. Υπάρχουν και άλλα 3 που η απόδοση ήταν σαφώς καλύτερη με αυτό κόντρα στους Γκρίζλις να είναι το τελευταίο. Η ομάδα φόβητρο των τελευταίων ετών, επικράτησε μέσα στο Μέμφις με 114-95 και το ρεκόρ της πλέον είναι στο 3-12, με τις... αρκούδες να έχουν με την σειρά τους 5-9.

Ο αγώνας ήταν μια άνετη επικράτηση για τους φιλοξενούμενους με τους γηπεδούχους να μην μπορούν σε κανένα σημείο να μπουν και να το διεκδικήσουν, πραγματοποιώντας με την σειρά τους μια από τις χειρότερες φετινές τους εμφανίσεις. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπουρκς που έφτασε τους 29 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ρόμπινσον με 20 και Πασχάλ, Κρις με 17. Για τους ηττημένους ο Μοράντ είχε 20, ο Μπρουκς 18 και ο Κλαρκ 17.

 

NBA Τελευταία Νέα