Οι Λέικερς επιστράτευσαν... κωμικό για να συνεχίσουν απτόητοι! (pic)

Οι Λέικερς επιστράτευσαν... κωμικό για να συνεχίσουν απτόητοι! (pic)

Gazzetta team
Οι Λέικερς επιστράτευσαν... κωμικό για να συνεχίσουν απτόητοι! (pic)

bet365

Οι Λέικερς προσκάλεσαν τον δημοφιλή κωμικό, Ντέιβ Σαπέλ, σε προπόνησή τους και στόχος ήταν μια ομιλία που θα μπορούσε να ψυχαγωγήσει αλλά και να λειτουργήσει ευεργετικά στην ευχάριστη πνευματική διάθεση του Λεμπρόν και των συμπαικτών του.

Ο γνωστός κωμικός που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο Sticks and Stones της πλατφόρμας Netflix, έχοντας κερδίσει και το βραβείο Mark Twain για το American Humor, πέρασε αρκετές ώρες στο «αρχηγείο» των «λιμνανθρώπων».

«Ο λόγος για τον οποίο κάνουμε αυτά τα Genius Talks είναι για να κάνουμε τους αθλητές μας να πιστέψουν πως είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Ο Σαπέλ είχε ορισμένα εξαιρετικά μηνύματα να περάσει στους παίκτες...» είπε ο κόουτς των Λέικερς, Φρανκ Βόγκελ.

Όταν ο δημοφιλής ηθοποιός ολοκλήρωσε την ομιλία του, πάτησε παρκέ και με τη βοήθεια των υπολοίπων έμαθε τα μυστικά του... step-back jump shot.

Ο Σαπέλ έγινε ακόμα ένας που προσκαλείται από τους Λέικερς για να μιλήσουν σε αυτές τις ιδιαίτερες μέρες των Genius Talks, μετά τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κέντρικ Λαμάρ και Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα