Τόνι Πάρκερ: Ανρί και Μπαπέ «υποκλίθηκαν» για την απόσυρση της φανέλας του (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τόνι Πάρκερ: Ανρί και Μπαπέ «υποκλίθηκαν» για την απόσυρση της φανέλας του (vid)

bet365

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς απέσυραν στον ουρανό του AT&T Center τη φανέλα με το «9» του Τόνι Πάρκερ και οι συμπατριώτες του, Ανρί και Μπαπέ, του έστειλαν σπουδαία μηνύματα για να τον συγχαρούν. «Ήσουν βράχος δίπλα μου» είπε ο θρύλος της Άρσεναλ.

Ο Τιερί Ανρί και ο Κίλιαν Μπαπέ θέλησαν να συγχαρούν τον Γάλλο θρύλο των Σπερς και νυν πρόεδρο της Βιλερμπάν για την σπουδαία επιτυχία της απόσυρσης της φανέλας του στον σύλλογο του Σαν Αντόνιο.

«Έχουμε περάσει πολλά δύσκολα μαζί και ήσουν βράχος δίπλα μου. Μακάρι να ήμουν κι εγώ το ίδιο για σένα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατάφερες ν' αποσυρθεί η φανέλα σου γιατί κάτι τέτοια δεν συμβαίνουν εύκολα. Το αξίζεις, συγχαρητήρια» είπε ο παλαίμαχος στράικερ και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Άρσεναλ, «Τιτί», αποκαλύπτοντας την ιδιαίτερη σχέση τους στο πέρασμα των ετών.

Από την πλευρά του, ο Κίλιαν Μπαπέ, είχε να θυμηθεί και μια στιγμή που του είχε μείνει χαραγμένη στη μνήμη, από το 2013...

«Ο Τόνι είναι θρύλος για τον γαλλικό αθλητισμό και έχει μεγάλες επιτυχίες παγκοσμίως. Έχει εκπροσωπήσει τη Γαλλία με τον καλύτερο τρόπο χάρη στις ικανότητές του και έκανε την πατρίδα περήφανη. Είναι θρύλος. Θυμάμαι μια ομιλία στο ημίχρονο του ημιτελικού του Eurobasket το 2013. Έδωσε ενέργεια και η ομάδα ανέκτησε τη συγκέντρωσή της για να φτάσει στη νίκη κι έπειτα στο χρυσό στον μεγάλο τελικό. Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και με είχε εντυπωσιάσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα