Κάρι: «Θα κάνω δεύτερη επέμβαση, είμαστε σαν ζώα με τον Κλέι» (vid)

Κάρι: «Θα κάνω δεύτερη επέμβαση, είμαστε σαν ζώα με τον Κλέι» (vid)

Αντωνία Σπανού
Κάρι: «Θα κάνω δεύτερη επέμβαση, είμαστε σαν ζώα με τον Κλέι» (vid)

bet365

Ο Κάρι εκτός από την αποκάλυψη ότι θα επιστρέψει την άνοιξη στην δράση, τόνισε ότι θα κάνει ακόμα μια εγχείρηση, ενώ σχολίασε ότι μοιάζει με... ζώο σε κλουβί.

Το NBA οπως θα ήθελες να είναι (21+)

Ο Στεφ Κάρι μίλησε στον Τύπο για την κατάσταση του χεριού του και όλα όσα ήρθαν μαζί με τον τραυματισμό του. Ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ, έσπασε το χέρι του, θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα και τα πράγματα για τους Ουόριορς έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.

Ο Κάρι τόνισε ότι υπολογίζει ότι θα επιστρέψει στην δράση την άνοιξη, ενώ τόνισε ότι θα κάνει ακόμα μια εγχείρηση.

«Ως μέρος της αποθεραπείας πρέπει να κάνω ακόμα μια εγχείρηση στις αρχές του Δεκέμβρη, για να βγάλω μερικές βίδες που μου έβαλαν. Εξαιτίας του πρηξίματος δεν θα μπορέσω να ταξιδεύω με την ομάδα, αλλά με το νέο έτος, θα μπορώ να μετακινούμαι με την ομάδα και να κάνω πράγματα που μπορώ στο γήπεδο, στο γυμναστήριο και γενικά να είμαι κοντά στην ομάδα όσο γίνεται».

Και συνέχισε:

«Θα συμπεριφερθώ σαν να έχω μια μικρή off season, όπου έχω τρεις μήνες να δουλέψω το σώμα μου. Προφανώς να ξεκουραστώ, αλλά και χτίσω έναν νέο τύπο παίκτη, που θέλω να είμαι όταν επιστρέψω, ελπίζοντας να μην χάσω τον ρυθμό μου. Λατρεύω να παίζω μπάσκετ. Λατρεύω να διασκεδάζω. Ξέρω ότι ο Κλέι νιώθει το ίδιο. Είμαστε σαν φυλακισμένα ζώα τώρα, έτοιμοι να ελευθερωθούμε και να επιστρέψουμε σε αυτό που ξέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα