Γκριν για την αποβολή του: «Δεν μπορούν να μου λένε να μην μιλάω»! (pic & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Γκριν για την αποβολή του: «Δεν μπορούν να μου λένε να μην μιλάω»! (pic & vids)

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν επέστρεψε μετά από πέντε ματς στην δράση κόντρα στους Τζαζ, αλλά το χάρηκε μόνο για 22 λεπτά, καθώς αποβλήθηκε.

Το NBA οπως θα ήθελες να είναι (21+)

Ο Ντρέιμοντ Γκριν το κατάφερε και αυτό! Να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του «Chase Center» που αποβάλλεται από αγώνα!

Ο 29χρονος φόργουορντ τιμωρήθηκε με δύο τεχνικές ποινές από τον διαιτητή και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, κάτι που έφερε τον εκνευρισμό του.

Συγκεκριμένα, στην τέταρτη περίοδο, ο Γκριν χρεώθηκε με φάουλ από τον ρεφ Σον Ράιτ, κάτι που έφερε την διαμαρτυρία του, καθώς υποστήριζε ότι έπρεπε να δοθεί επιθετικό στον Μάικ Κόνλεϊ. Ο διαιτητής τότε τού έδειξε την πρώτη τεχνική, κάτι που τον ξεσήκωσε περισσότερο και τιμωρήθηκε και με δεύτερη.

Στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς είπε σχετικά: «Διαφωνώ με αυτή την απόφαση. Και ποτέ δεν θα είμαι καλά, όταν ένας ώριμος άνδρας μού λέει να μην μιλάω. Αν νιώθεις ότι έκανες σωστά ή λάθος, μην μου λες να μην μιλάω. Είμαι μεγάλος άνδρας. Έχω παιδιά. Οπότε, αυτό έγινε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα