Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο κορυφαίος Νοέμβρης της καριέρας του! (pic)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο κορυφαίος Νοέμβρης της καριέρας του! (pic)

Αντωνία Σπανού
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο κορυφαίος Νοέμβρης της καριέρας του! (pic)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία με τα πράγματα που κάνει στο παρκέ και οι αριθμοί του τον Νοέμβριο δείχνουν ότι βρίσκεται σε ασύλληπτη κατάσταση.

Ο «Greek Freak» έχει ξεκινήσει την σεζόν στο ΝΒΑ από εκεί που σταμάτησε πέρυσι και αυτό δεν είναι άλλο από το βραβείο του MVP της κανονικής διάρκειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία 5 παιχνίδια των Μπακς, μέσα στον Νοέμβριο, έχει τρομαχτικά νούμερα και μπορεί η ομάδα του να δυσκολεύεται σε κάποιες περιπτώσεις, ο ίδιος πάντως είναι ασταμάτητος στο παρκέ.

Ακόμα και σε βραδιές που δεν ξεκινάει καλά, βρίσκει τον τρόπο και τελειώνει εντυπωσιακά τα παιχνίδια και να τρελαίνει την στατιστική και τους φιλάθλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στα 5 τελευταία παιχνίδια των «Ελαφιών» δεν έχει πέσει κάτω από 30 πόντους, κάτω από 13 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα μοιράζει με συνέπεια και ασίστ. Συνεχίζει να είναι πρώτος σε αξιολόγηση σε ολόκληρο το ΝΒΑ και να δείχνει ότι θα αποδείξει σε όλους ότι δεν έφτασε τυχαία μέχρι την κορυφή.

Ο σταρ του Μιλγουόκι νιώθει υπερβολικά άνετα μέσα στο παρκέ, συνεισφέρει παντού και η απόδοση του συνολικά τραβάει τα βλέμματα και φοβίζει τους αντιπάλους του.

Οι αριθμοί του μιλούν από μόνοι τους...

 

NBA Τελευταία Νέα