Ράπτορς - Κινγκς 124-120

Φώτης Καρακούσης
Ράπτορς - Κινγκς 124-120

bet365

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν περισσότερο από όσο θα περίμεναν, ωστόσο οι Ράπτορς κατάφεραν να κρατήσουν το αήττητο της έδρας επικρατώντας των Κινγκς με 124-120.

Χωρίς τον Λέοναρντ οι Ράπτορς είναι δεδομένο πως δεν θα ήταν το φόβητρο της περσινής χρονιάς που έφτασε ως και την κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη αυτό δεν σημαίνει πως οι Καναδοί έγιναν εύκολος αντίπαλος. Κάθε άλλο και ειδικά στην έδρα τους. Εκεί που ήδη μετράνε τέσσερα στα τέσσερα, με τους Κινγκς να είναι το τελευταίο τους θύμα. Οι... δεινόσαυροι επικράτησαν μ 124-120 σε ένα παιχνίδι που είχε την δική του αγωνία και έφτασαν συνολικά στο 5-2, με τους «βασιλιάδες» που το πάλεψαν και με το παραπάνω, να πέφτουν στο 2-6.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λόουρι που έφτασε τους 24 πόντους με τους Σιακάμ και Ιμπάκα να ακολουθούν με 23 και 21 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους ο Μπέινς είχε 26, ο Μπογκντάνοβιτς έφτασε τους 22 και ο Χιλντ είχε 21.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα