Πίστονς - Νικς 122-102

Φώτης Καρακούσης
Πίστονς - Νικς 122-102

bet365

Χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα, οι Πίστονς επικράτησαν των τραγικών Νικς με 122-102 και έφτασαν το 4-5 νίκες.

Έχοντάς απέναντί τους, τους Νικς, μια από τις χειρότερες ομάδες του NBA, οι Πίστονς έπρεπε απλά να παίξουν σοβαρά για να κερδίσουν. Αυτό και έκανε η παρέα του Ντράμοντ επικρατώντας με το άνετο 122-102. Μια νίκη που τους έφερε στο 4-5, ενώ η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει μόλις 1 νίκη και 7 ήττες στο τραγικό της ξεκίνημα στο φετινό NBA. Στα του αγώνα όπως φαίνεται και από το σκορ, δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να κερδίζουν.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντράμοντ με 27 πόντους, με τον θηριώδη σέντερ να χάνει το triple double μόλις για 3 ασίστ, ενώ τον ακολούθησαν οι Σμιθ με 24 και Μόρις με 22. Για τους ηττημένους ο Ραντλ είχε 20 και ο Μόρις 18.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα