Σίξερς - Τίμπεργουλβς 117-95

Φώτης Καρακούσης
Σίξερς - Τίμπεργουλβς 117-95

bet365

Ασταμάτητοι οι Σίξερς. Η ομάδα της Φιλαδέλφεια επικράτησε με 117-95 των Τίμπεργουλβς σε ένα ματς που είχε τρελό ξύλο ανάμεσα σε Εμπίντ και Τάουνς με συνέπεια να αποβληθούν και οι δύο.

Παιχνίδι που θύμισε το παλιό καλό NBA, είχαμε στη Φιλαδέλφεια με τους Σίξερς να κάνουν πλάκα στους Τίμπεργουλβς επικρατώντας με 117-95 και να πετυχαίνουν την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Λέμε θύμισε παλιό καλό NBA, γιατί είχε τρελό ξύλο ανάμεσα σε Εμπίντ και Τάουνς με τους σέντερ των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια με μπουκέτα, κεφαλοκλειδώματα και τους πάγκους να μην μπορούν να τους χωρίσουν. Αυτό έγινε στο 6:42 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου, με τους δύο παίκτες να αποβάλλονται, κάτι απολύτως λογικό.

Αυτό ήταν και το πιο σημαντικό στο ματς, καθώς στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τ ήθελαν κάτι που φάνηκε και στο σκορ. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές που έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά ήταν ο Εμπίντ που πριν αποβληθεί πρόλαβε να βάλει 19 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χάρις με 18, Κορκμάζ με 17 και Σίμονς με 16. Για τους... λύκους που αυτή ήταν η πρώτη τους φετινή ήττα, ο Ουίγκινς είχε 19 και ο Τιγκ 15.

 

NBA Τελευταία Νέα