Οι Νετς υπερασπίστηκαν τον Ίρβινγκ και διέψευσαν όσα βγήκαν για εκείνον

Αντωνία Σπανού
Οι Νετς υπερασπίστηκαν τον Ίρβινγκ και διέψευσαν όσα βγήκαν για εκείνον

bet365

Οι Νετς απάντησαν σε όσα βγήκαν στον Τύπο για τον παίκτη τους και υπερασπίστηκαν τον Κάιρι Ίρβινγκ και την συμπεριφορά του.

Μετά το θέμα του ESPN ήρθε ξανά στο προσκήνιο η συμπεριφορά του Κάιρι Ίρβινγκ στα αποδυτήρια και πόσο επηρεάζει τις ομάδες που βρίσκεται, όπως είχε γίνει πέρυσι με τους Σέλτικς.

Ο Σπένσερ Ντινγουίντι τόνισε ότι το περιστατικό που περιγράφεται στην Κίνα δεν έχει καμία σχέση με τον Ίρβινγκ και έχει να κάνει με κάποιον από τους Ρόκετς, ενώ συνέχισε ότι δεν έχει να κάνει τίποτα με τους Νετς.

Από την πλευρά του και ο Τζόρνταν έμεινε στο ίδιο κλίμα αφού τόνισε, «δεν επηρεάζει την ομάδα μας. Νομίζω ότι ο Κάιρι είναι σπουδαίος τύπος. Δεν νομίζω ότι κάνει κάτι αρνητικό απ΄ όσο έχω δει. Είναι φίλος μου, οπότε να χρειαστεί κάτι, θα του το πω».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED