Οι 4 που θα ήθελε ο Τζόρνταν για συμπαίκτες! (vids)

Αντώνης Σαούλης
Οι 4 που θα ήθελε ο Τζόρνταν για συμπαίκτες! (vids)

bet365

Τους είχε αποκαλύψει πριν 6 χρόνια. Ομως ρωτήθηκε ξανά μήπως άλλαξε κάτι με τους παίκτες που βλέπει τώρα στο ΝΒΑ. Και ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν ξεκάθαρος...

Σπάνια μιλάει. Ο -για πολλούς- GOAT έδωσε συνέντευξη στο «Today» με αφορμή την εγκαινίαση δύο νέων κλινικών που χρηματοδότησε στη Σάρλοτ και στην Β. Καρολίνα. Ο Μάικλ Τζόρνταν (περί ου ο λόγος) εκτός του ότι αναφέρθηκε στον Στεφ Κάρι, λέγοντας πως ακόμα δεν είναι Hall of Famer, ρωτήθηκε για το αν έχει αλλάξει γνώμη για τους 4 συμπαίκτες που είχε επιλέξει πριν 6 χρόνια.

Ποιοι ήταν αυτοί;
Στον «άσο» ο Μάτζικ Τζόνσον
Στο «τρία» ο Σκότι Πίπεν
Στο «τέσσερα» ο Τζέιμς Γουόρθι
Στο «πέντε» ο Χακίμ Ολάζουον

Και η ερώτηση ήταν συγκεκριμένη. Για το αν θ' άλλαζε κάποιος από τους τέσσερις με βάση τα όσα έχει δει στο ΝΒΑ τα τελευταία 6 χρόνια.

Ωστόσο ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν ξεκάθαρος. «Χωρίς αμφιβολία θα τους κρατούσα. Είτε ήμουν συμπαίκτης είτε αντίπαλός τους έχω παίξει με αυτούς τους τύπους. Θα πάω με αυτούς που ξέρω».

«Εχω άγχος για το ντοκιμαντέρ, δεν ήθελα να βγει»

Ο Μάικλ Τζόρνταν ρωτήθηκε και για το ντοκιμαντέρ το οποίο πρόκειται να βγει μέσα στο 2020. Με τίτλο «The Last Dance» (σ.σ. ο τελευταίος χορός), το ντοκιμάντερ θα δείξει σε 10 επεισόδια αδημοσίευτο υλικό 500 ωρών (!) από το έκτο και τελευταίο πρωτάθλημα των Bulls το 1998.

«Δεν ήθελα να το κάνω. Ακόμα και τώρα έχω άγχος. Νομίζω πως είναι αρκετά “σκληρό” και ο κόσμος δεν θα καταλάβει τη νοοτροπία για να είσαι ηγέτης. Να είσαι νικητής. Ωστόσο θα είναι ενδιαφέρον. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θ' αντιδράσει ο κόσμος...»

 

NBA Τελευταία Νέα