Καμία ανοχή από το ΝΒΑ σε ανάρμοστες συμπεριφορές από τους φιλάθλους!

Gazzetta team
Καμία ανοχή από το ΝΒΑ σε ανάρμοστες συμπεριφορές από τους φιλάθλους!

bet365

Δώδεκα παίκτες του ΝΒΑ είχαν τηλεφωνική συνδιάσκεψη με τους υπεύθυνους της λίγκας και συζήτησαν το μεγάλο πρόβλημα στην συμπεριφορά των φιλάθλων κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Όλοι συμφώνησαν ότι η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει ενώ συμφωνήθηκε από κοινού ότι δεν θα υπάρχει πλέον καμία απολύτως ανοχή σε οποιοδήποτε περιστατικό.

Μάλιστα έγινε ιδιαίτερος λόγος για τα ρατσιστικά σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς, όπως για παράδειγμα παρατηρήθηκε σε βάρος των Κάζινς, Λόουρι και Ουέστμπρουκ. Επίσης συζητήθηκε και το φαινόμενο των υβριστικών σχολίων από την εξέδρα με αποδέκτες τις οικογένειες των παικτών.

Όπως αποφασίστηκε τα μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά από εδώ και στο εξής και ότι όλοι όσοι έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά θα απομακρύνονται από το γήπεδο και θα τιμωρούνται άμεσα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED