Σίξερς: «Οι δύο φίλαθλοι απομακρύνθηκαν για αναστάτωση στην εξέδρα, όχι για τα πλακάτ του Χονγκ Κονγκ»

Gazzetta team
Σίξερς: «Οι δύο φίλαθλοι απομακρύνθηκαν για αναστάτωση στην εξέδρα, όχι για τα πλακάτ του Χονγκ Κονγκ»

bet365

Στο περιθώριο του αγώνα των 76ers με τους Guangzhou Loong Lions, οι άνθρωποι της ασφάλειας του «Wells Fargo Center» απομάκρυναν δύο φιλάθλους που κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «ελευθερώστε το Χονγκ Κονγκ».

Με αφορμή τον... κακό χαμό που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με το tweet του Ντάριλ Μόρεϊ, δύο φίλοι των Σίξερς θέλησαν να εκφράσουν την συμπαράστασή του στο Χονγκ Κονγκ.

Αμέσως απομακρύνθηκαν από το γήπεδο με τους ανθρώπους της Φιλαντέλφεια να ισχυρίζονται ότι έγινε επειδή έδειχναν ανάρμοστη συμπεριφορά στην εξέδρα και όχι για τα πλακάτ που κρατούσαν.

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα και ύστερα από παράπονα πολλών φιλάθλων, οι δύο συγκεκριμένοι άνθρωποι απομακρύνθηκαν επειδή προκαλούσαν αναστάτωση στην εξέδρα. Αμέσως πάρθηκε η απόφαση με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το γήπεδο» ανέφερε η ομάδα της Φιλαντέλφια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα