Λέικερς: Ακυρώθηκε το event ΝΒΑ Cares στην Σανγκάη

Αντωνία Σπανού
Λέικερς: Ακυρώθηκε το event ΝΒΑ Cares στην Σανγκάη

bet365

Το event ΝΒΑ Cares, που περιελάμβανε και τους Λέικερς και ήταν προγραμματισμένο να γίνει πριν από μερικές ώρες στην Σανγκάη, ακυρώθηκε και η Κίνα συνεχίζει τον «πόλεμο» στο ΝΒΑ.

Απίστευτος χαμός με το ΝΒΑ και την Κίνα, αφού οι αντιδράσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι Κινέζοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η λίγκα. Επιγραμματικά το στόρι μέχρι τώρα είναι ότι το tweet του GM των Ρόκετς, με το οποίο στήριξε το Χονγκ Κονγκ, έφερε την πρώτη κρίση, η αντίδραση ΝΒΑ και Σίλβερ έριξε... λάδι στην φωτιά και η Κίνα αποφάσισε να σκληρύνει την στάση της.

Αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδώσει τους αγώνες της preseason, κάνει την ζωή δύσκολη και στις ομάδες που βρίσκονται ήδη εκεί. Ακύρωσε το NBA Cares, ένα event που ήταν προγραμματισμένο να γίνει και να πάρουν μέρος οι Λέικερς. Το ΝΒΑ ανακοίνωσε πως αυτό το event που θα ήταν για τους Special Olympics, ακυρώθηκε χωρίς να είναι δικιά του απόφαση.

Το ίδιο έγινε και σε event, που θα έπαιρναν μέρος οι Νετς και θα γινόταν και αυτό στην Σανγκάη και σύμφωνα με τον Σίλβερ η λίγκα θα έδινε κομπιούτερ σε ένα κέντρο. Γνωστό πάντως είναι ότι τα δύο preseason παιχνίδια μεταξύ Λέικερς και Νετς, που θα γίνουν Πέμπτη και Σάββατο δεν πρόκειται να μεταδοθούν στην Κίνα.

 

NBA Τελευταία Νέα