Καρούσο: «Δεν νιώθω σαν παίκτης των Λέικερς, αλλά είναι η πραγματικότητα»

Καρούσο: «Δεν νιώθω σαν παίκτης των Λέικερς, αλλά είναι η πραγματικότητα»

Αντωνία Σπανού
Καρούσο: «Δεν νιώθω σαν παίκτης των Λέικερς, αλλά είναι η πραγματικότητα»

bet365

O Άλεξ Καρούσο έχει διάφορα παρατσούκλια, η εμφάνιση του δεν είναι η '' κλασσική'' που ταιριάζει με έναν παίκτη του ΝΒΑ και μίλησε για αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Άλεξ Καρούσο είναι ένας άνδρας που δεν παραπέμπει σε παίκτη του ΝΒΑ, αφού δεν ταιριάζει στο... πρότυπο που έχει δημιουργηθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει διάφορα παρατσούκλια στον «μαγικό» κόσμο, που αφορούν κυρίως την εμφάνιση του. Ο ίδιος μίλησε γι' αυτό και τόνισε ότι αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος τον ξεχωρίζει.

«Δεν είμαι... Hollywood». Επέλεξε την γειτονιά του γιατί... «Είναι το αντίθετο από το Λος Άντζελες. Ήσυχα και όλα κυλούν εύκολα».

«Νομίζω ότι ταιριάζω καλύτερα σε μια αγορά όπως εκείνη του Σαν Αντόνιο ή το Σάρλοτ ή το Μιλγουόκι, που έχουν λίγο χαμηλότερο προφίλ. Είναι αστείο το που είμαι. Είναι αστείο που είναι το Λος Άντζελες».

Αυτή είναι μια πραγματικότητα, αλλά ο κόσμος αγαπάει τον Καρούσο γι' αυτό ακριβώς τον λόγο.

«Νομίζω ότι είναι ο τρόπος που παίζω. Κάθε παιχνίδι βγαίνω εκεί έξω και παίζω όσο σκληρά μπορώ και νομίζω ότι ο κόσμος το εκτιμά. Και επίσης επειδή μοιάζω με κανονικό άνθρωπο που περπατά στον δρόμο. Όλοι θέλουν να μπορούν να πουν... ''αυτός που κάνει αυτό είναι ένας από εμάς'', πράγμα που είναι αστείο, επειδή νιώθω σαν να είμαι κανονικός άνθρωπος. Περπατάω και δεν νιώθω καν ψηλός, δεν νιώθω ότι είμαι ο τύπος που παίζει για τους Λέικερς. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

 

NBA Τελευταία Νέα