Η απάντηση του Κάρι στον Ντουράντ: «Προτιμάω τα Πρωταθλήματα» (pic)

Αντωνία Σπανού
Η απάντηση του Κάρι στον Ντουράντ: «Προτιμάω τα Πρωταθλήματα» (pic)

bet365

O Στεφ Κάρι μιλώντας για τον Κέβιν Ντουράντ εκτός από την απόφαση του σχολίασε και τον τρόπο που παίζουν οι Ουόριορς, κάτι που είχε θίξει ο πρώην συμπαίκτης του.

Ο ηγέτης της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο, Στεφ Κάρι, άνοιξε την καρδιά του και ανέλυσε τις σκέψεις του σχετικά αρχικά με την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και τον Κέβιν Ντουράντ και την φυγή του για το Μπρούκλιν και τους Νετς. Μιλώντας στο ESPN απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του και την άποψη του για την επίθεση της ομάδας.

Ο ΚD είχε πει: «Η επίθεση με την κίνηση που ''τρέχαμε'' με τους Ουόριορς δουλεύει μέχρι ένα σημείο. Μπορούμε να βασιστούμε στο σύστημα μας για τους δύο πρώτους γύρους. Τους επόμενους δύο γύρους πρέπει να βάλουμε και ατομικό παιχνίδι».

Με τον Κάρι να απαντά:

«Όλοι θέλουμε να παίζουμε με απομόνωση, με κάποιον τρόπο, στο τέλος της ημέρας. Αλλά προτιμώ να έχω και μερικά πρωταθλήματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα