GM Μπακς για Αντετοκούνμπο: «Θα δώσουμε max συμβόλαιο, θα «ριζώσει» αν...»

GM Μπακς για Αντετοκούνμπο: «Θα δώσουμε max συμβόλαιο, θα «ριζώσει» αν...»

Gazzetta team
GM Μπακς για Αντετοκούνμπο: «Θα δώσουμε max συμβόλαιο, θα «ριζώσει» αν...»

bet365

Ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε πως θα του δώσουν max συμβόλαιο, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα συνεχίσει στη σωστή κατεύθυνση, ο Greek Freak θα μείνει για πολλά χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2020 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να υπογράψει max συμβόλαιο αξιας 247 εκατ.δολαρίων στους Μπακς για τα επόμενα 5 χρόνια. Αυτή η συμφωνία θα είναι και η μεγαλύτερη όλων των εποχών.

Ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ μίλησε για το θέμα αυτό, αναφέροντας πως θα του προσφερθεί αυτό το συμβόλαιο και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Greek Freak θα συνεχίζει να παίζει στο Μιλγουόκι.

«Είναι νωρίς για να μιλήσουμε τώρα. Σύμφωνα με αυτά που ισχύουν, ο Γιάννης μπορεί να υπογράψει supermax επέκταση συμβολαίου το επόμενο καλοκαίρι. Εμείς θα του το δώσουμε. Εγώκαι ο Μπουντενχόλζερ συνέχεια αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να φτιάξουμε περιβάλλον που θα κάνει τους παίκτες μας να θέλουν να βρίσκονται εδώ και να δουλεύουν κάθε μέρα μαζί με παίκτες υψηλού επιπέδου. Βελτιωθήκαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αν συνεχίσουμε στο σωστό δρόμο, πιστευώ πως ο Γιάννης θα βρίσκεται στους Μπακς για πολλά χρόνια ακόμα. Αγαπά το Μιλγουόκι και την ομάδα», ήταν τα λόγια του για τον MVP του ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα