Ο Τζόρνταν δωρίζει 1 εκ. δολάρια για τους πληγέντες στις Μπαχάμες (pic)

Αντωνία Σπανού
Ο Τζόρνταν δωρίζει 1 εκ. δολάρια για τους πληγέντες στις Μπαχάμες (pic)

bet365

O Μάικλ Τζόρτναν έδειξε για ακόμα μια φορά το ευαίσθητο του πρόσωπο δωρίζοντας 1 εκατομμύριο δολάρια στους πληγέντες στις Μπαχάμες.

Ο Μάικλ Τζόρνταν προσέφερε και εκείνος με την σειρά του 1 εκατομμύριο δολάρια για τους πληγέντες στις Μπαχάμες, όπου ο τυφώνας Ντόριαν χτύπησε και άφησε πίσω του τεράστια καταστροφή. Ο θρύλος του ΝΒΑ με μια προσωπική του δήλωση, τόνισε ότι θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων, εκεί όπου 70.000 κάτοικοι έχουν μείνει άστεγοι και τουλάχιστον 50 έχουν χάσει την ζωή τους.

«Είμαι συντετριμμένος που βλέπω την καταστροφή που ο τυφώνας Ντόριαν έφερε στις Μπαχάμες, όπου έχω περιουσία και επισκέπτομαι συχνά. Η καρδιά μου είναι δίπλα σε κάθε έναν που υποφέρει και σε εκείνους που έχασαν αγαπημένους. Όσο οι προσπάθειες συνεχίζονται, θα είμαι κοντά στην κατάσταση και δουλεύω στο να βρω μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, όπου οι δωρεές θα έχουν την καλύτερη απήχηση. Οι κάτοικοι στις Μπαχάμες είναι δυνατοί και αντιστέκονται και εύχομαι η προσφορά μου θα βοηθήσει όσο δουλεύουν για να επανέλθουν από την καταστροφική θύελλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα