Χόλντεν: «Ο Μπογκντάνοβιτς δεν έχει αδυναμίες»

Χόλντεν: «Ο Μπογκντάνοβιτς δεν έχει αδυναμίες»

Χόλντεν: «Ο Μπογκντάνοβιτς δεν έχει αδυναμίες»

bet365

Ο Αμερικανός που εργάζεται στο τμήμα scouting των Πίστονς αποθέωσε τον Σέρβο γκαρντ των Κινγκς.

Μιλώντας στο «Sportklub», ο Τζέι Αρ Χόλντεν έδωσε τη δική του εκδοχή για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο σκάουτερ των Πίστονς ανέφερε, «Νομίζω, ότι αυτό το παιδί μπορεί να κάτι σπουδαίο. Είναι μόλις 26-27 ετών και μπαίνει στο ζενίθ της καριέρας του, αν και στην Ευρώπη ήδη θεωρείται έμπειρος, αφού εδώ και καιρό είναι επαγγελματίας. Μου αρέσει πολύ το πώς παίζει, γιατί δε βάζει περιορισμούς και δεν μπορείς να του βάλεις “ταμπέλα”, είτε του σουτέρ, είτε του δημιουργού ή του πασέρ. Κάνει λίγο από όλα, μου αρέσει που παίζει σε διάφορες θέσεις. Μπορεί να γίνει πλέι μέικερ, να παίξει χωρίς την μπάλα, να γίνει σκόρερ. Μπορεί επίσης να σουτάρει, βγαίνοντας από τα σκριν. Πριν τραυματιστεί ο Τεόντοσιτς, χρειαζόταν ακόμη περισσότερο. Είμαι ενθουσιασμένος με την πορεία του και κάθομαι στην τηλεόραση να τον βλέπω.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως “δεν έχει κάποιες εμφανείς αδυναμίες στο παιχνίδι του. Μερικοί ίσως πουν για την άμυνα, όμως κι εκεί έχει κάνει πρόοδο. Είμαι οπαδός του κι όταν μπαίνει, είμαι ενθουσιασμένος και κάθομαι να τον δω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα