Σμαρτ για Ίρβινγκ: «Εγώ τον αγαπώ, είναι παρεξηγημένος» (vid)

Αντωνία Σπανού
Σμαρτ για Ίρβινγκ: «Εγώ τον αγαπώ, είναι παρεξηγημένος» (vid)

bet365

O Μάρκους Σμαρτ μίλησε για τον Κάιρι Ίρβινγκ και για την κριτική που δέχτηκε αυτή την σεζόν, διαχωρίζοντας την θέση του από όσα έγιναν στους Σέλτικς.

Ο Σμαρτ βρέθηκε καλεσμένος εκπομπής του ESPN και μίλησε για την πορεία του Ίρβινγκ την περσινή σεζόν και την κριτική που δέχτηκε. Ο πρώην συμπαίκτης του σχολίασε όλα όσα έγιναν γενικά στην ομάδα της Βοστόνης, ενώ ξεχωρίζοντας την θέση του τόνισε ότι αγαπάει τον Κάιρι για όσα έκανε για εκείνον.

Αναλυτικά:

«Ας το ξεκαθαρίσω. Εγώ και όχι μόνο εγώ, όλοι ξέρουν, ακόμα και ο Καιρί ξέρει ότι δεν έπαιξε στα στάνταρτ που ήθελε, αλλά είναι τέσσερα ακόμα άτομα εκεί έξω, υπάρχει ένας προπονητής, όλοι είμαστε μια ομάδα, οπότε δεν μπορείς να κατηγορήσεις μόνο ένα άτομο. Υπάρχουν πράγματα που όλοι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα, όχι μόνο για να βοηθήσουν τον Καιρί, αλλά για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Με όλα όσα συνέβαιναν στα αποδυτήρια, απλά δεν λειτουργούσε για εμάς. Εγώ θέλω να πω στον κόσμο ότι ναι ο Κάιρι δεν ήταν στα στάνταρτ του, αλλά υπάρχουν κι άλλοι τέσσερις παίκτες, ένα ρόστερ γεμάτο προπονητές, όλοι είναι μέρος.

Για εμένα προσωπικά, δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους, ο Κάιρι είναι σπουδαίος συμπαίκτης.

Όλοι ξέρουν τι πέρασα με την μητέρα μου, που την έχασα και με όλα. Ο Κάιρι ήταν ένας από τους πρώτους τύπους που μου έστειλαν μήνυμα, που με πήραν τηλέφωνο και μου μίλησαν. Όταν επέστρεψα στην Βοστόνη με πήρε στην άκρη και μιλήσαμε... όσον αφορά το μπάσκετ με βοήθησε να ηρεμήσω το παιχνίδι μου, να το αναγνωρίσω και να το καταλάβω παραπάνω. Οπότε ως συμπαίκτη τον αγαπάω γι' αυτό. Είναι απλά παρεξηγημένος στον κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα