ΝΒΑ: Ποιο από τα δίδυμα που δημιουργήθηκαν θα είναι το καλύτερο; (pic & poll)

Αντωνία Σπανού
ΝΒΑ: Ποιο από τα δίδυμα που δημιουργήθηκαν θα είναι το καλύτερο; (pic & poll)

bet365

Στο ΝΒΑ έχουν δημιουργηθεί νέες ισορροπίες και τα δίδυμα που δημιουργήθηκαν έχουν σκοπό να πετύχουν. Ποιο πρόκειται να βγει όμως πιο πετυχημένο;

To NBA στα καλύτερα του, αφού μετά το άνοιγμα της φετινής free agency οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι πολλές και εντυπωσιακές. Παίκτες πήραν σπουδαίες αποφάσεις και ο συνδυασμός των ελεύθερων με των trade, έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα και νέο ενδιαφέρον. Τίποτα δεν μοιάζει με αυτά που είχαμε συνηθίσει και πλέον τα... ζευγάρια παίζουν τον ρόλο τους. Οι παίκτες αποφάσισαν να... συνεργαστούν με άλλους για να έχουν παραπάνω πιθανότητες να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Η αρχή έγινε με τους Λέικερς που αποφάσισαν, μετά την αποτυχία της περσινής σεζόν, να φέρουν δίπλα στον ΛεΜπρον έναν ακόμα All Star και αυτός δεν είναι άλλος από τον Άντονι Ντέιβις, ενώ μεγάλο «μπαμ» έγινε και στους Νετς, αφού Ίρβινγκ και Ντουράντ μίλησαν και πήραν τον δρόμο για το Μπρούκλιν. Φυσικά, σε αυτό το δίδυμο υπάρχει και η υποσημείωση ότι ο KD δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί την φετινή σεζόν, αλλά και πάλι όλοι ανυπομονούν.

Συνέχεια σε αυτή την... τρέλα έδωσε ο MVP των Τελικών, Καουάι Λέοναρντ, που άφησε τον Καναδά και τους Ράπτορς για να βρεθεί στο Λος Άντζελες και τους Κλίπερς, μαζί όμως με τον Πολ Τζορτζ που ζήτησε και έγινε ανταλλαγή. Τα δίδυμα ολοκληρώνονται με τον Ουέστμπρουκ, που πήρε την απόφαση να αφήσει την αγαπημένη του Οκλαχόμα και να πάει στο Χιούστον και τους Ρόκετς, ώστε να βρεθεί δίπλα στον Τζέιμς Χάρντεν και οι δυο τους να έχουν μια νέα ευκαιρία να κάνουν κάτι καλό.

Η συνεργασία δύο All Star είναι της μόδας στον «μαγικό» κόσμο και οι παίκτες θεώρησαν ότι οι συνεργασίες θα τους βοηθήσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος πιο εύκολα.

Ποιο ζευγάρι πιστεύετε ότι θα είναι το πιο πετυχημένο;

 

NBA Τελευταία Νέα