Κρύψτε τα γυναικόπαιδα!

Κρύψτε τα γυναικόπαιδα!

Κρύψτε τα γυναικόπαιδα!

bet365

Ο Καουάι Λέοναρντ κουβάλησε τα ταλέντα του και τον…Πολ Τζορτζ του στην άλλη πλευρά του Staples Center και ο Βασίλης Σκουντής γράφει για τα γεννητούρια μιας τρομοκρατικής Big Τwo!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Oι φήμες πως ένα τρέμουλο έχει πιάσει από χθες τα ξημερώματα όλους τους περιφερειακούς παίκτες του ΝΒΑ δεν ελέγχονται ως αναληθείς!

Όλους, μηδενός εξαιρουμένου, τους έχει πιάσει τρέμουλο και τους λούζει κρύος ιδρώτας και μόνο με τη σκέψη και τον φόβο για το πώς, από τα τέλη Οκτωβρίου και πέρα, θα επιτίθενται απέναντι στους Κλίπερς…

Και κυρίως για το πώς θα μπορούν οι δόλιοι να ξεφεύγουν από τις δαγκάνες του Καουάι Λέοναρντ και του Πολ Τζορτζ.

Κύλησε λοιπόν ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι και τώρα μένει να φανεί ποιος θα κουνηθεί μπροστά τους!

Υπερβάλλω βεβαίως εν γνώσει μου, αλλά θαρρώ πως αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερη στοιχήματα της νέας σεζόν: διάβολε, δεν είναι και πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο της συνεύρεσης δυο παικτών που είναι ταυτοχρόνως αμυντικά τέρατα, ηγέτες και συνάμα μπορούν ο καθένας στην καθισιά τους να βάζει από τριάντα πόντους!

Τον Λέοναρντ τον περίμεναν εναγωνίως στο Λος Αντζελες, μέχρι και πινακίδες στους δρόμους και στις γέφυρες είχαν κρεμάσει για πάρτη του. Πηγαίνει όντως στη γενέτειρα του, εισέρχεται στο Staples Center, αλλά λοξοδρομεί και αντί να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια των Λέικερς, μπουκάρει σε εκείνα των Κλίπερς και όλα τα υπόλοιπα μπορεί να γίνουν Ιστορία!

Θα γίνουν για τα καλά Ιστορία εάν κι εφόσον δικαιωθούν τόσο η ομάδα που επί σειρά ετών αποτελούσε το… ανέκδοτο του ΝΒΑ, όσο και ο μάγκας ο οποίος κυκλοφορεί ακόμα με τα κομφετί και την οσμή της σαμπάνιας από τον θρίαμβο των Ράπτορς.

Μάγκας το δίχως άλλο: όχι τόσο διότι δεν υπέκυψε στις σειρήνες των Λέικερς με τον κίνδυνο να γίνει ο… ιπποκόμος του ΛεΜπρόν, όσο επειδή το βέτο του για να μετακομίσει στους Κλίπερς πακέτο με τον έτερο Καλιφορνέζο μπορεί να αποδειχθεί colpo grosso!

Οι Κλίπερς δεν έχουν πλέον στη σύνθεση τους έναν Κρις Πολ ή έναν Μπλέικ Γκρίφιν ή έναν ΝτιΑντρε Τζόρνταν ώστε να κτίσουν μια Big Three, αλλά ίσως τους φτάνουν και τους περισσεύουν ο Λέοναρντ και ο Τζορτζ για να δημιουργήσουν τη…Big Two!

Δυο πλήρη πακέτα, ο καθείς και η προσωπικότητα του. Και οι δυο παίζουν άμυνα του θανάτου, επίθεση του σκοτωμού, βάζουν την ομάδα πάνω από το «εγώ» τους, μπορούν να πασάρουν, να εκτελέσουν, να διαβάσουν το παιχνίδι…

Και οι δυο μπορούν να κάνουν όργια και να τα κάνουν μαζί, σε απόλυτη συγχορδία…

Για να πω την αμαρτία μου, χωρίς ασφαλώς να έχω καμιά inside information, δεν πίστευα πως ο Λέοναρντ θα υποκύψει στον πειρασμό των Λέικερς, που ασφαλώς δεν είναι συγκρίσιμο μέγεθος με τους ομόσταβλους τους. Το ενδιαφέρον των Κλίπερς δεν ήταν απλώς δεδομένο, αλλά και πρωτογενές, υπό την έννοια ότι το είχαν αφήσει να διαφανεί και μάλιστα το πλήρωσαν με πρόστιμο 50.000 δολαρίων!

Το έφαγε στις 30 του περασμένου Μαίου ο προπονητής τους, Ντοκ Ρίβερς όταν είπε πως «ο Λέοναρντ είναι ό,τι πιο κοντινό στον Τζόρνταν έχουμε δει» και αυτό το ανεκτίμητο κομπλιμέντο θεωρήθηκε από το ΝΒΑ ως μια μορφή tampering.

Εγώ δεν ξέρω εάν όντως ο Λέοναρντ είναι ό,τι πιο κοντινό στον Τζόρνταν έχουμε δει, σίγουρα πάντως είναι κάτι σπέσιαλ!

Τη σεζόν 2017-18 ο λεγάμενος έπαιξε μόλις εννέα ματς με τους Σπερς, «πλακώθηκε» με τον Γκρεγκ Πόποβιτς που αντιμετώπιζε με καχυποψία την ανημποριά του και γενικώς βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα.

Η ανταλλαγή του το καλοκαίρι του 2018 με τον ΝτεΜαρ Ντε Ρόζαν επίσης αντιμετωπίσθηκε με καχυποψία από τους οπαδούς των Ράπτορς αφενός επειδή προερχόταν από μακρά απραξία και αφετέρου διότι θα έπρεπε να χωρέσει στα παπούτσια του λατρεμένου τους σταρ.

Προϊόντος του χρόνου, με την κατάλληλη διαχείριση, αποφεύγοντας για πολύ καιρό τα back to back ματς και όντας πλέον υγιής, η παικτάρα που λέγεται Λέοναρντ απασφάλισε, οργίασε και οδήγησε τους Πτερόσαυρους στην πολυπόθητη Γη της Επαγγελίας!

Χθες τα ξημερώματα στη δική του α λα ΛεΜπρόν Τζέιμς (8 Ιουλίου 2010) «decision» ο Λέοναρντ πήρε τα θριαμβευτικά, πλην θνησιγενή, όπως αποδείχθηκαν, ταλέντα του από το Τορόντο και τα κουβάλησε στο Λος Αντζελες. Το αν θα γράψει άλλο ένα διθυραμβικό έπος και εάν θα καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής με τρίτη διαφορετική ομάδα θα φανεί σε έντεκα μήνες από τώρα, αλλά σε κάθε περίπτωση ο τύπος έχει τόλμη, άντερα και άγνοια κινδύνου!

Το παιχνίδι αλλάζει δραματικά και σε όλα τα επίπεδα. Πλέον οι παίκτες σουλατσάρουν από δω’ κι από ‘κει, διάγουν τη φάση της μιας χρήσεως, πολλοί δεν δίνουν… σεντ τσακιστό για να φορέσουν την ταμπέλα του franchise player και όταν βρουν το περιβόητο και πολυπόθητο super max συμβόλαιο, του αλλάζουν τον αδόξαστο!

Αυτή είναι πια η μόδα στο ΝΒΑ. Κάποιοι σούπερ σταρς υπογράφουν μονοετή συμβόλαια σε μια ομάδα και ύστερα γαία πυρί μειχθήτω! Η free agency του 2019 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, οι μεταγραφές προκάλεσαν σοκ και δέος, τα λεφτά που διακινήθηκαν ρέουν σε έναν καινούργιο Πακτωλό ποταμό και η νέα σεζόν μοιάζει αχαρτογράφητη και σε κάθε περίπτωση θα είναι συναρπαστική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Βασίλης Σκουντής
Βασίλης Σκουντής

H φήμη ότι βγήκε από την κοιλιά της μάνας του κρατώντας ένα στυλό κι ένα χαρτί ελέγχεται ως εντελώς αναληθής. Αντιθέτως είναι περίπου… αληθής η φήμη ότι στην πρώτη έκθεση του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς!
Τα νομικά βιβλία του Σάκουλα ενέμειναν απλώς στο ράφι, αλλά στις… σακούλες. Ο προορισμός υπήρξε μοιραίος και αναπόδραστος. Μετά από 32 χρόνια και με τα μαλλιά του να έχουν από ετών προτιμήσει την ταπείνωση από το θάνατο, ο Βασίλης Σκουντής ταλαιπωρεί τους γύρω του και τον εαυτό του, επιμένοντας να γράφει, άλλωστε είναι το μόνο που έμαθε να κάνει (πιστεύει καλά, αλλά κι αυτό παίζεται!) στη ζωή του. Αν και ενίοτε παρασπονδεί, εν τούτοις στις φλέβες του τρέχει πάντοτε πορτοκαλί αίμα, θεωρεί τον εαυτό του απόγονο του Homo Βasketikus και (περπατώντας στην πέμπτη δεκαετία της ενασχόλησης του με τη δημοσιογραφία) γουστάρει που ακόμη δεν βαρέθηκε να κάνει το χόμπι του!

ΥΓ: Αν μετά από τόσα χρόνια δεν τον βαρεθήκατε, εκτός από το gazzetta.gr μπορείτε να τον υποφέρετε ακόμη καθημερινά στο Goal News και στον Sentra FM 103.3