Θέλουν καθυστέρηση του trade με Ντέιβις οι Λέικερς

Gazzetta team
Θέλουν καθυστέρηση του trade με Ντέιβις οι Λέικερς

bet365

Η συμφωνία για απόκτηση του Ντέιβις μέσω ανταλλαγής, έχει φέρει και μπελάδες στους Λέικερς με τους «λιμνάνθρωπους» να προσπαθούν να την καθυστερήσουν για να μπορέσουν να έχουν περισσότερα χρήματα στο salary cap.

Η αλήθεια είναι πως στο άκουσμα της συμφωνίας των Λέικερς με τους Πέλικανς για ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις, αν όχι όλοι, σίγουρα οι περισσότεροι έκαναν λόγο για trade που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο NBA. Οι... λιμνάνθρωποι ωστόσο τρέχουν και δεν φτάνουν μετά την συμφωνία, καθώς προσπαθούν να την τρενάρουν όσο γίνεται περισσότερο. Όχι φυσικά να χαλάσει η ανταλλαγή, αλλά να πάει λίγο πιο πίσω και ο λόγος είναι το salary cap.

Συγκεκριμένα αν η ανταλλαγή ανακοινωθεί άμεσα, τα χρήματα που θα μπορούν να διαθέσουν οι Λέικερς θα είναι 23 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αν καθυστερήσει θα φτάσουν τα 32. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά που θα βοηθήσει την ομάδα του ΛεΜπρόν να συμφωνήσει με ακόμα έναν σούπερ σταρ, αλλά και να γεμίσει το ρόστερ με μικρά συμβόλαια και παίκτες από το δεύτερο γύρο του draft.

 

NBA Τελευταία Νέα