Μπακς και Χοκς καλούν Θανάση Αντετοκούνμπο!

Gazzetta team
Μπακς και Χοκς καλούν Θανάση Αντετοκούνμπο!

bet365

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Θανάση Αντετοκούνμπο ολοκληρώνεται και υπάρχει σκέψη ο διεθνής φόργουορντ των νταμπλούχων Ελλάδας να συμμετάσχει στο Summer League, με τους Μπακς, τους Χοκς και μια τρίτη ομάδα του ΝΒΑ να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του, κατακτώντας το πρωτάθλημα και κάνοντας το double, βάζοντας μπροστά τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την απόκτηση του Τζέικομπ Ουάιλι και ο Ρικ Πιτίνο θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του ως την προσεχή Παρασκευή.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μένει ελεύθερος αφού ολοκληρώθηκε το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με το «τριφύλλι» το 2017. Μάλιστα υπάρχει σκέψη να συμμετάσχει στο Summer League ενώ το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει οι Μιλγουόκι Μπακς, οι Ατλάντα Χοκς και μια τρίτη ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε σε 2 αγώνες στο ΝΒΑ με τους Νικς τη σεζόν 2015-16 ενώ αγωνίστηκε στην G-League με τους Delaware 87ers (2013-14) και τους Westchester Knicks (2014-16).

 

NBA Τελευταία Νέα