Σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Καουάι Λέοναρντ; (poll)

Gazzetta team
Σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Καουάι Λέοναρντ; (poll)

bet365

Ο Καουάι Λέοναρντ αποτελεί το πιο hot όνομα της free agency μετά και τις φοβερές του εμφανίσεις με τις οποίες οδήγησε τους Τορόντο Ράπτορς στην κατάκτηση του τίτλου. Άραγε σε ποια ομάδα θα καταλήξει; Μπείτε στο poll του gazzetta.gr και δώστε την δική σας ψήφο!

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Ο MVP των τελικών του ΝΒΑ θα είναι free agent σε λίγες ημέρες και όπως είναι λογικό, οι μισές ομάδες του ΝΒΑ θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Άλλες με λιγότερες πιθανότητες, άλλες με περισσότερες και άλλες να είναι τα φαβορί.

Η φημολογία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δίνει και παίρνει για τον «Klaw» ο οποίος αναμένεται να ψάξει max συμβόλαιο, εκτός και αν βαδίσει στα χνάρια του Κέβιν Ντουράντ και υπογράφει μικρής διάρκειας συμβόλαια έναντι πολλών -φυσικά- χρημάτων.

Μέχρι στιγμής τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει για τον Λέοναρντ. Οι Τορόντο Ράπτορς θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, οι Λος Άντζελες Κλίπερς καραδοκούν, ενώ τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν και τους Λέικερς να μπαίνουν στο κυνήγι για την απόκτησή του.

Εσείς τι λέτε; Μπείτε στο poll του gazzetta.gr και δώστε τη δική σας ψήφο όσον αφορά το μέλλον του Καουάι...

 

NBA Τελευταία Νέα