Σμαρτ: «Αυτά που λέγονται για τον Ίρβινγκ είναι μαλακ@ες» (vid)

Σμαρτ: «Αυτά που λέγονται για τον Ίρβινγκ είναι μαλακ@ες» (vid)

bet365

O Μάρκους Σμαρτ τόνισε ότι είναι μαλακ@ες όσα λέγονται για τον Ίρβινγκ και τις ευθύνες που πέφτουν πάνω του μετά τον αποκλεισμό.

Οι Σέλτικς αποκλείστηκαν από τους Μπακς και η κριτική είναι έντονη για τους παίκτες της ομάδας της Βοστόνης. Εκείνος που έχει τραβήξει την μεγαλύτερη κριτική είναι ο Κάιρι Ίρβινγκ και η ικανότητα του να ηγηθεί της ομάδας του στα κρίσιμα.

Ο Μάρκους Σμαρτ ρωτήθηκε γι' αυτό και ήταν ξεκάθαρος στην απάντηση του.

«Είναι μαλακ@ες, μαλακ@ες. Κανείς δεν ξέρει πόσα έχει περάσει ο Κάιρι, Πιθανότατα ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο ξέρουν τις έχει περάσει. Ήταν δύσκολο για εκείνον. Αναγκάστηκε να προσαρμοστεί σε μια κατάσταση που ήταν η δουλειά πάνω από την φιλία. Έπρεπε να προσαρμοστεί σε μια κατάσταση ξέροντας ότι αυτό είναι ένα γκρουπ παικτών που έχτιζαν κάτι από πριν. 'Πως θα χωρέσω εδώ;' δεν ήθελε να το διαταράξει αυτό. Αυτό λέει πολλά.

Αυτός είναι ο Ίρβινγκ που συζητάμε και ανησυχεί μήπως μας αναστατώσει. Τον δεχτήκαμε. Προσπαθήσαμε να τον καταλάβουμε. Αλλά όπως είπα ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί δεν είμαστε στην θέση του. Είναι μαλακ@α να λέμε ότι η ικανότητα του στο να ηγηθεί μας... σκότωσε».

 

NBA Τελευταία Νέα