Μπέβερλι -Ουίλιαμς: Ξεκαρδίστηκαν όταν είπαν ότι έκαναν το παν για να σταματήσουν τον «KD» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μπέβερλι -Ουίλιαμς: Ξεκαρδίστηκαν όταν είπαν ότι έκαναν το παν για να σταματήσουν τον «KD» (vid)

bet365

Πάτρικ Μπέρβερλι και Λου Ουίλιαμς θέλησαν να διακωμωδήσουν την κατάσταση, όταν ρωτήθηκαν για τον Κέβιν Ντουράντ.

Οι Ουόριορς απέκλεισαν (4-2) τους Κλίπερς από τη συνέχεια των playoffs του ΝΒΑ, με τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει ματσάρα (50π., οι 38 στο πρώτο μέρος).

Μία δημοσιογράφος του «ESPN» ρώτησε τους Πάτρικ Μπέβερλι και Λου Ουίλιαμς τι πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είχαν κάνει παραπάνω, για να σταματήσουν τον ρυθμό του αντιπάλου τους.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήρε πρώτος το λόγο και απάντησε λίγο... απότομα:

«Εσύ τι νομίζεις; Έχεις παίξει μπάσκετ; Ειλικρινά, τι σκέφτεσαι; Βλέπεις πολύ μπάσκετ, είσαι στο "ESPN". Είναι ο Κέβιν Ντουράντ!».

Τότε, τον διέκοψε ο συμπαίκτης του και πρόσθεσε: «Σου το υπόσχομαι, προσπαθήσαμε!».

Ο Μπέβερλι συνέχισε με ανάλογο ύφος: «Δεν παραδοθήκαμε και δεν είπαμε "άντε, έλα, βάλε μας 50 απόψε". Είναι τεράστιος παίκτης κι έβαλε δύσκολα σουτ. Αν ήσουν προπονητής μας, τι θα μας έλεγες να κάνουμε;».

Ο «Sweet Lou» δήλωσε έπειτα: «Δοκιμάσαμε τα πάντα! Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παν, είχαμε διάφορες λύσεις για τον KD», με τον Μπέβερλι να συμπληρώνει: «Απλά δεν δούλεψαν!».

Ο υποψήφιος για καλύτερος 6ος παίκτης της σεζόν κατέληξε, αποθεώνοντας τον Ντουράντ: «Μερικές φορές, συναντάς ξεχωριστούς ανθρώπους και δεν έχει σημασία τι κάνεις. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά κόντρα σε ξεχωριστούς ανθρώπους και είναι ένας από αυτούς. Το έδειξε απόψε. Βγήκε στο παρκέ με ύφος "Είμαι ο Κέβιν Ντουράντ, όλοι ξέρετε ποιος είμαι". Δεν υπήρχε έλλειψη προσπάθειας από μέρους μας. Είναι επαγγελματίας και απέδειξε σε όλους ποιος σκέφτονται ότι είναι. Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο σε έναν τύπο σαν κι αυτόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα